Πέμπτη
25
Ιούλιος
TOP

Airbnb: Τι ψάχνουν φέτος το καλοκαίρι οι Έλληνες – Οι πιο οικονομικοί προορισμοί

Τι δείχνουν τα στοιχεία κρατήσεων που επεξεργάστηκε η Airbnb

Αύξηση περισσότερο από 70% σε  σχέση με πέρσι παρουσιάζουν οι καλοκαιρινές αναζητήσεις Ελλήνων στην πλατφόρμα Airbnb, με έναν στους 7 που κάνει κράτηση να πραγματοποιεί 28 ή περισσότερες διανυκτερεύσεις.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που επεξεργάστηκε η Airbnb σκιαγραφώντας το προφίλ των Ελλήνων ταξιδιωτών για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν και τους προτιμώμενους προορισμούς όπως φαίνονται από τις αναζητήσεις.

«Είναι μια συναρπαστική στιγμή για να δούμε πώς ταξιδεύουν οι Έλληνες: οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδεύουν περισσότερο από ποτέ γιατί αποζητούν τη σύνδεση. Μετά από χρόνια απομόνωσης, οι άνθρωποι επιδιώκουν να συνδεθούν ξανά. Όχι μόνο παρατηρούμε σημαντική αύξηση στους Έλληνες ταξιδιώτες που αναζητούν στην Airbnb τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά βλέπουμε επίσης μια εξέλιξη στον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες επισκέπτες ταξιδεύουν – μένουν περισσότερο, αναζητούν οικονομικά προσιτές επιλογές και εξερευνούν νέους προορισμούς» – δήλωσε ο Giacomo Trovato, Country Manager της Airbnb για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Οι πιο δημοφιλείς επιλογές στη λίστα επιθυμιών για τους Έλληνες

Οι πιο δημοφιλείς επιλογές διαμονής στη λίστα επιθυμιών καταδεικνύουν τις μοναδικές και αγαπημένες ιδιοκτησίες που έχουν ξεχωρίσει οι ταξιδιώτες για τις ερχόμενες διακοπές τους.

Ακολουθούν οι δέκα κορυφαίες διαμονές εσωτερικού στις λίστες επιθυμιών από Έλληνες επισκέπτες στην Airbnb.

Υπόσκαφο σπίτι, Σαντορίνη
Βίλα με πισίνα, Αποκόρωνας, Χανιά
Βίλα, Κάθισμα Λευκάδας
Βίλα, Κεφαλονιά
Περιστερώνας, Τήνος
Σουίτα με πισίνα, Σαντορίνη
Βίλα, Μαλεβίζι, Χανιά
Βίλα με πισίνα, Σαντορίνη
Κατοικία, Μύκονος
Κατοικία, Λέρος

Διαβάστε την συνέχεια στο  in.gr