Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

Αλλαγή σκυτάλης στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Αλέξης Τσίπρας θα υποδεχθεί τον Κασσελάκη στο γραφείο του στη Βουλή

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο μεγάλος νικητής στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του κόμματος. Μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9) θα υπάρξει κι επίσημα αλλαγή σκυτάλης, αφού ο απερχόμενος πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα δεχτεί στο γραφείο του στη Βουλή τον διάδοχό του.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει ολιγόωρη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη προτού o νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Τηλεφώνησε σε Κασσελάκη και

Αχτσιόγλου ο Τσίπρας

Το βράδυ της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε στην Κουμουνδούρου, αλλά προτίμησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στον Στέφανο Κασσελάκη για να του δώσει συγχαρητήρια. Ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε επίσης και στην Έφη Αχτσιόγλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου στις εκλογές για την ανάδειξη του διαδόχου του. Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόταν με εγκωμιαστικά σχόλια για το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Πηγή in.gr