Κυριακή
27
Νοέμβριος
TOP

Ανεβάζει ρυθμούς η «Μαύρη Θύελλα» -Επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού Βόλου -Οι καλύτερες φάσεις και οι δηλώσεις μετά τον αγώνα (video)

Η “Μαύρη Θύελλα” επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού Βόλου και έδειξε να βρίσκεται σε καλή φάση σε ότι έχει να κάνει με την διαδικασία μονταρίσματος από τον Νίκο Αναστόπουλο ενός νέου ανταγωνιστικού συνόλου για το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Η Καλαμάτα πάτησε από την πρώτη στιγμή γερά στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου και ανά περιόδους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έδειξε τα πολύ καλά και δημιουργικά στοιχεία μιας ομάδας που είχε ουσία στο παιχνίδι της, με καλή ανάπτυξη από το κέντρο και τις πλάγιες γραμμές της.

Το ημίχρονο έκλεισε με 2-1 με ένα ακόμη γκολ να σημειώνεται στο δεύτερο ημίχρονο για τη μεσσηνιακή ομάδα που ανεβάζει ρυθμούς. Φυσικά, είναι νωρίς ακόμη, τα παιχνίδια αυτά αποτελούν δυνατές ευκαιρίες για να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία έβγαλε ο προπονητής της, όπου στις δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα για δουλειά.

11ο λεπτό: 1-0 αυτογκόλ Σκοπελίτης

20ο λεπτό: 2-0 Μαρκόφσκι

41ο λεπτό: Κουντουριώτης 2-1 

62ο λεπτό: Μουζέρ 3-1

Την όλη φιλική αναμέτρηση είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από την τηλεόραση BEST σε μια παραγωγή της Belogiannis Audio Visual.