Πέμπτη
20
Ιούνιος
TOP

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 8ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 θα γίνει ο 8ος ορεινός ημιμαραθώνιος των Δολιανών Κυνουρίας, καθώς οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Διοργανωτές του αγώνα είναι ο ΚΠΣ Δολιανά Κυνουρίας, ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο ΑΣ Δολιανών “Νικηταράς”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών. Συνεργάζεται η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Ο αγώνας θα γίνει στα Άνω Δολιανά της Κυνουρίας και εκτός από τον ορεινό ημιμαραθώνιο, που διεξάγεται σε ιδανικό περιβάλλον, θα γίνουν και αγώνες 5 και 1 χλμ, με τις εκκινήσεις να δίδονται από το γήπεδο ποδοσφαίρου στα Άνω Δολιανά

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ

Η οργανωτική επιτροπή του «8ου Ορεινού Ημιμαραθωνίου Δολιανών» ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τους αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου στα Ανω Δολιανά Αρκαδίας. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 25/4/2024  ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.rundoliana.gr καθώς και μέσω του σχετικού mobile application. Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, με τη συνεργασία της εξειδικευμένης ομάδας της “Athletopia”, οι διοργανωτές προσφέρουν στους δρομείς άμεση ενημέρωση για όλα τα τελευταία νέα, σημαντικές ανακοινώσεις και προτάσεις για την καλύτερη προετοιμασία τους με ένα «κλικ».

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης οι δρομείς μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.