Δευτέρα
26
Φεβρουάριος
TOP

ΑΟ Καλαμάτα 80: Το τελευταίο τσεκ πριν την πρεμιέρα της Δευτέρας και το προεδρικό κάλεσμα (βίντεο)

Από την προσεχή Δευτέρα η Καλαμάτα 80 σηκώνει τα μανίκια και ξεκινά προετοιμασία για τη νέα σεζόν και το νέο της ταξίδι στην Α1 Κατηγορία Βόλεϊ Ανδρών. Μια καινούργια χρονιά, με υψηλές ταχύτητες και πολλές απαιτήσεις. Η ίδια δίψα, η ίδια αγάπη και… περίσσια διάθεση!

Με αυτά κατά το νου το γήπεδο “ρετουσάρετε”, οι παίκτες άλλοι επέστρεψαν κι άλλοι ήρθαν για πρώτη φορά και η ομάδα μπαίνοντας σε mood την Δευτέρα θα κάνει αγιασμό και θα το πρώτο χαλαρό τρέξιμο υπό την «μπαγκέτα του μαέστρου» Παναγιώτη Ντάκουρη.

Πρίν απ’ όλα αυτά ένα τελευταίο τσεκ είναι απαραίτητο. Ποιος καταλληλότερος γι’ αυτή τη δουλειά από τον νυν πρόεδρο και παλιό αθλητή του συλλόγου Δήμο Μπουσούνη, ο οποίος εξερχόμενος των αποδυτηρίων συνελήφθη από τον φακό και με λίγα λόγια κλήθηκε  να περιγράψει όσα έγιναν και όσα ελπίζουν στην ομάδα να κατορθώσουν τη σεζόν 2023-24 στη volley League.

Όσο για την πρόσκληση στις κερκίδες; Είναι ανοιχτή προς όλους και όλες. Όσοι στήριζαν, όσοι στηρίζουν και όσοι θα στηρίξουν, όλοι είναι απαραίτητοι…