Δευτέρα
11
Δεκέμβριος
TOP

Από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το όραμά του για την «Πάτρα του 2030»-Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Best Hybrid 1

Από την Πάτρα, ο πρωθυπουργός θα αναδείξει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων μεγάλης τοπικής σημασίας, όπως η χρηματοδότηση 9.650.000 ευρώ για την αποκατάσταση της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγ. Βασιλείου, της βόρειας δηλαδή ακτογραμμής της Πάτρας, το έργο στο χώρο του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς και η εκκίνηση του έργου για το σιδηροδρομικό δίκτυο Κιάτο – Αίγιο, αλλά και το ξεμπλοκάρισμα της γραμμής Ροδοδάφνη – Ρίο. Το εμβληματικό, βέβαια, έργο το οποίο θα απασχολήσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι ο αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου, ένα έργο το οποίο βρίσκεται σήμερα στο 7% της ολοκλήρωσης και η εξαγγελία θα αφορά στην ολοκλήρωσή του το 2025.

Σε λίγη ώρα ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους.

Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Best Hybrid 1

Όσοι διαθέτετε smart τηλεοράσεις πατήστε στο τηλεκοντρόλ σας το “κόκκινο κουμπί” και ακολούθως επιλέξτε BEST Hybrid 1 και στη συνέχεια την κατηγορία που επιθυμείτε.

Βάσει του σημερινού του προγράμματος και ανάλογα την εξέλιξή του ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το λιμάνι της Πάτρας, το κολυμβητήριο της Αγυιάς, το κέντρο της Πάτρας κ.α.

Πιθανόν να ακολουθήσει και μία βόλτα στο κέντρο της πόλης ενώ αναμένεται να επισκεφθεί και το ναό του Αγίου Ανδρέα.