Παρασκευή
19
Αύγουστος
TOP

Απολογισμός με θετικό πρόσημο για το τουρνουά ακαδημιών της Footy Academy – 700 παιδιά, 6 γήπεδα, 98 αγώνες σε 3 ημέρες

Μετά την λήξη του πολύ επιτυχημένου τουρνουά που διοργανώθηκε στην πόλη της Καλαμάτας 21-23 Ιουνίου 2022, με την συμμετοχή 700 παιδιών και πολλών επισκεπτών για την πόλη μας, σας αποστέλλουμε τον πίνακα αποτελεσμάτων και φωτογραφικό υλικό από αγώνες των ακαδημιών ποδοσφαίρου αλλά και της γιορτής, που πραγματοποιήθηκαν σε 6 γήπεδα της πόλης.

Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του τουρνουά, με την οικονομική και υλική βοήθεια στην “Κιβωτό του Κόσμου-Καλαμάτας “Κωνσταντίνος Ι.Καρέλιας”
Επιπλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ήδη την προετοιμάσια μας για την επόμενη χρονιά, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές, με περισσότερο θέαμα και πλήθος καινοτομιών, που θα σας εντυπωσιάσουν.
Είμαστε στην διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες και πλουσιότερο φωτογραφικό υλικό, αν το επιθυμείτε.
Με εκτίμηση

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Αισθανόμαστε την ανάγκη, μετά το τέλος ενός άκρως επιτυχημένου τουρνουά που έφερε στην πόλη μας στο τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2022, 700 παιδιά από όλη την Ελλάδα, και πολλούς επισκέπτες που γνώρισαν την πόλη μας, με πανδαισία αγώνων (συνολικά 97) και θεάματος, να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την οικονομική και υλική υποστήριξη που μας δώσατε, σε τόσο δύσκολες επιχειρηματικά και οικονομικά συγκυρίες, βοηθώντας έτσι να πραγματοποιηθεί αυτό το τόσο μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών, δίνοντας χαρά σε τόσες εκατοντάδες παιδιά.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας μας για την συνεχή προβολή και τις τρεις μέρες του τουρνουά. BEST-TV, MESOGEIOS TV, KALAMATATIMES.GR & FLY NEWS.
Σας ευχαριστούμε και για έναν ακόμη λόγο.Έκτος του ότι μας δώσατε την δύναμη να φέρουμε σε πέρας μια τόσο δύσκολη αποστολή, μας κάνατε με την υποστήριξη σας, να μπορούμε πλέον να σας δώσουμε την υπόσχεση ότι μαζί με εσάς μπορούμε να φέρουμε στην πόλη μας πολύ κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, κάνοντας την Καλαμάτα ένα σύγχρονο αθλητικό-τουριστικό προορισμό. Θέλουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, όπου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι, εισάγοντας τέτοιες καινοτομίες που θα σας εκπλήξουμε.
Δείτε παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά