Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Ξεχωριστή η γιορτή της Footy Academy στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας – Απονομές και μουσική συναυλία (pic’s)

Ένα ξεχωριστό event γεμάτο χρώματα και πολλά παιδικά χαμόγελα φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/06) στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας. εκεί είχαν ραντεβού οι συμμετέχουσες ακαδημίες στο πρώτο Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών της Footy Academy που γίνεται στα γήπεδα της πόλης στο πλαίσιο του main event του τουρνουά.

Το επίσημο καλωσόρισμα, η παρουσίαση των ομάδων και η επιβράβευση της συμμετοχής  μέσω των απονομών συνέθεσαν το παζλ της ξεχωριστής αυτής βραδιάς πρωταγωνιστές της οποίας ήταν οι ίδιοι οι μικροί αθλητές.

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Θεαματικά πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και σηματοδότησαν την έναρξη της εκδήλωσης.

Ακολούθησε παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας, του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού και εκπροσώπου της «Κιβωτού του Κόσμου» η παρουσίαση των ομάδων και οι απονομές των μεταλλίων στους 700 περίπου μικρούς αθλητές των 20 και πλέον ακαδημιών που ήρθαν στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα σχεδόν από κάθε γωνιά της χώρας.

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το τουρνουά πραγματοποιείται με επιτυχία για πρώτη φορά στην Καλαμάτα και παράλληλά με τα ηχηρά μηνύματα για έναν υγιή τρόπο ζωής μέσω της άθλησης και της κοινωνικοποίησης μέσω της συμμετοχής σε οργανωμένους αθλητικούς συλλόγους υπηρετεί κι έναν σκοπό φιλανθρωπικό. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση θα διατεθούν στην “Κιβωτού Κόσμου”.

Μετά το πέρας των απονομών και τους χαιρετισμούς από τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και εκπροσώπους των διοργανωτών του τουρνουά της Footy Academy, ακολούθησαν εκπλήξεις.

Μουσική συναυλία από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας και κεράσματα ολοκλήρωσαν την όμορφη βραδιά.

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου τουρνουά που ολοκληρώνεται αύριο, υπολογίζεται ότι οι 700 περίπου αθλητές από τις 20 και πλέον ακαδημίες που συμμετέχουν σε αυτό, έλαβαν μέρος σε 97 ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Παρακάτω θα δείτε το αγωνιστικό μενού της αυριανής ημέρας καθώς και τα αποτελέσματα έως τώρα σε όλους τους ομίλους του τουρνουά:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (1)