Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Απόλυτη υπεροχή του Κώστα Τζιούμη -Εντυπωσιακά ποσοστά στη δημοσκόπηση του BEST που έγινε από την RASS για τον δήμο Τρίπολης (video)

Την καταλυτική υπεροχή του Κώστα Τζιούμη στη «μάχη» για τον δήμο Τρίπολης καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας RASS που έγινε για λογαριασμό της τηλεόρασης BEST. Είναι άκρως χαρακτηριστικό πως η αποδοχή του νυν και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Τρίπολης μοιάζει συντριπτική -στην τάση μέτρησης της κοινής γνώμης στη δεδομένη χρονική στιγμή-  στα κρίσιμα ερωτήματα που σχετίζονται με την πρόθεση ψήφου και την παράσταση νίκης.

Ο κ. Τζιούμης ξεπερνά με… άνεση τον πήχη του 43%, φθάνοντας το εντυπωσιακό 46,2% που του δίνει την αίσθηση της νίκης από την πρώτη Κυριακή, χωρίς μάλιστα να… προσμετρηθεί η εισχώρηση στο 20,6% των αναποφάσιστων. Την ίδια ώρα ο Γ. Σμυρνιώτης φθάνει στο 22,6% προσδοκώντας να… κεφαλαιοποιήσει ένα μεγαλύτερο ποσοστό από την δεξαμενή των αναποφάσιστων.

Όπως αναφέραμε και αποτυπώνεται και στο ερώτημα της παράστασης νίκης ο Κ. Τζιούμης βιώνει την απόλυτη αίσθηση της υπεροχής για επικράτηση στην πεποίθηση που διαμορφώνεται στην κοινωνία του δήμου Τρίπολης, με ένα ποσοστό που αγγίζει το 50%

Οι επόμενες δύο κάρτες χρήζουν ειδικής αναφοράς, καθώς αποτυπώνουν τόσο το ισοζύγιο θετικής – αρνητικής γνώμης όσο και την εν γένει δημοτικότητα που εμφανίζουν τα πολιτικά πρόσωπα, στις μετρήσεις όπου ο κ. Τζιούμης, κυριολεκτικά, εμφανίζεται με… σαρωτικά ποσοστά. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό για μέτρηση εν ενεργεία δημάρχου – που αντί να αποτυπώνεται έστω η όποια…φυσιολογική φθορά μόνο αυτό δεν φαίνεται αντιθέτως μάλιστα-  να καταγράφει τόσο υψηλά στοιχεία θετικής γνώμης που ξεπερνά το 66,6% και το… απίστευτα θετικό 51,7% στο ισοζύγιο, που σπάνια εκφράζεται στην αξιολόγηση προσώπων πάνω από το 50%.

Όλα αυτά την ώρα που η αναγνωρισιμότητα των Τζιούμη και Σμυρνιώτη είναι σχεδόν στα ίδια απόλυτα επίπεδα.

Δείτε τα όσα σχολιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST: