Πέμπτη
13
Ιούνιος
TOP

Κυρίαρχος ο Κώστας Τζιούμης -Εντυπωσιακά ποσοστά αποδοχής στη δημοσκόπηση του BEST που έγινε από την RASS για τον δήμο Τρίπολης (video)

Τον Κώστα Τζιούμη ως απόλυτο πρωταγωνιστή καταγράφει η μεγάλη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία RASS για λογαριασμό της τηλεόρασης BEST. Η έρευνα κοινής γνώμης εξελίχθηκε στο διάστημα από τις 20 έως και τις 22 Φεβρουαρίου με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα 401 ατόμων.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης καταφέρνει να σημειώσει ποσοστά που ξεπερνούν κάθε προσδοκία για οποιονδήποτε εν ενεργεία δήμαρχο με την αποδοχή του μετά από περίπου 3,5 χρόνια θητείας της δημοτικής αρχής να αγγίζει πολύ υψηλά νούμερα σε κάθε δείκτη αξιολόγησης.

Όλα αυτά στην μέτρηση της RASS που αποτυπώνει τον σφυγμό της υφιστάμενης στιγμής με αποτελέσματα ιδιαίτερα θετικά για τον Κώστα Τζιούμη. Η όλη αξιολόγηση στο πλαίσιο αυτό της παρουσίασης της δημοσκόπησης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST που έγινε από την Πολιτική Αναλύτρια Μαρία Καρακλιούμη και τον Δημοσιογράφο της Δ.Ρ.Τ. Μηνά Αρτόπουλο φανερώνει πως μόνο σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των δήμων σε όλη την επικράτεια μπορούμε να δούμε τέτοια ποσοστά με την εκτίμηση να έχει να κάνει πως… υπό κανονικές συνθήκες πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί αυτό το σκηνικό.

Η παράσταση νίκης εκτοξεύεται στο 65,2% για τον νυν δήμαρχο, εν αντιθέσει με τον βασικό αντίπαλό του τον Γ. Σμυρνιώτη που λαμβάνει μόλις το 17,7%.

Στην πρόθεση ψήφου ο Κώστας Τζιούμης φθάνει το 60% ποσοστό ρεκόρ, εάν κανείς θα μπορούσε να συνυπολογίσει την όποια… φθορά από την εξέλιξη των πραγμάτων στην πορεία μιας δημοτικής αρχής. Αντίθετα ο Γ. Σμυρνιώτης συγκεντρώνει μόλις το 12,7%, ο Β. Γούργαρης το 2,3%, ενώ μόλις το 1% μιλά για άλλο πρόσωπο, με 13% να είναι το ποσοστό εκείνων που δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.

Το ισοζύγιο θετικής και αρνητικής γνώμης φθάνει το εντυπωσιακό 72,8% για τον Κώστα Τζιούμη, με τον Γιάννη Σμυρνιώτη να είναι στο 39,1% και τον Βαγγέλη Γούργαρη στο 1,3%.

Η αξιολόγηση από τους δημότες του δήμου τόσο από το κέντρο όσο και από τα τοπικά διαμερίσματα καταδεικνύει πως η δημοτική αρχή λαμβάνει πολύ υψηλά ποσοστά με τον κ. Τζιούμη να αξιολογείται θετικά για το έργο, την αποδοχή, την αποτελεσματικότητα και το θετικό αποτύπωμα που αφήνει.

Δείτε τα όσα παρουσιάστηκαν στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ