Δευτέρα
22
Ιούλιος
TOP

Άργος-Συγκλονίζει η 32χρονη: Αποκαλύπτει το γεμάτο σημάδια πρόσωπό της -Την απείλησε ότι θα κάψει τα παιδιά τους

Το σημαδεμένο πρόσωπό της επέλεξε να δείξει για πρώτη φορά, στην κάμερα του ΑΝΤ1, η 32χρονη Ελένη που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος. Όταν ρωτήθηκε για τους μώλωπες που έχει στα μάτια, εκείνη απάντησε ότι είναι από μπουνιές, κλωτσιές, σφαλιάρες. «Ακόμα και με μαχαίρια με κοπάναγε» πρόσθεσε.

Το 2018 ξεκίνησε η κακοποίησή της από τον άντρα της
Απαντώντας για το πότε ξεκίνησε η κακοποίησή της από τον άντρα της, είπε: «Το ξύλο που ξεκίνησε ο σύζυγός μου απέναντί μου είναι από το 2018. Όταν πέθανε η μάνα του άλλαξε η συμπεριφορά του, ο τρόπος του απέναντί μου. Το πρώτο χτύπημα που μου έκανε μου τράβηξε δυο φορές τα μαλλιά και με χαστούκισε μπροστά στο παιδί μου που μόλις το είχα γεννήσει και όσο πέρναγε ο καιρός γινόταν χειρότερος».

«Μου έλεγε πως όσο και να φωνάζω ”δεν σε ακούει κανένας”» είπε, προσθέτοντας σε άλλο σημείο της συνέντευξης ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν γιατί της είχε πετάξει τα τηλέφωνα.

32χρονη: «Θα χύσεις αίμα, μου έλεγε μέσα στο μπάνιο»
Όταν ρωτήθηκε για το αν τα παιδιά είχαν δει τι γινόταν μέσα στο σπίτι, η 32χρονη απάντησε: «Tα παιδιά δεν μας έβλεπαν, μέσα στο μπάνιο γίνονταν όλα αυτά, μόνο μας άκουγαν». «Μην τολμήσει να πεις στα παιδιά τι έγινε μέσα στο μπάνιο, θα σε σκοτώσω… Θα χύσεις αίμα, μου έλεγε μέσα στο μπάνιο», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στους λόγους που επικαλείτο ο σύζυγός της για να δικαιολογήσει τις επιθέσεις που καταγγέλλει σε βάρος της διαχρονικά, είπε: «Nόμιζε πολλά στο μυαλό του και ήθελε να του ομολογήσω ότι εγώ είχα πάει με κάποιον άλλον, αλλά εγώ τιμούσα το στεφάνι μου και τα παιδιά μου».

«Δεν υπήρχε καμία συναίνεση όπως υποστηρίζει ο ίδιος -Εγώ δεν ήθελα, εκείνος με πίεζε πολύ»
Ερωτηθείσα αν τη συγκεκριμένη ημέρα που βρέθηκε στο νοσοκομείο και κατήγγειλε το περιστατικό υπήρχε και βιασμός, η Ελένη απάντησε καταφατικά, σημειώνοντας ότι της έσκισε τα ρούχα και την ξέντυσε δυο φορές. «Δεν υπήρχε καμία συναίνεση όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Εγώ δεν ήθελα, εκείνος με πίεζε πολύ», πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι ο δράστης τη μετέφερε στο νοσοκομείο και ότι εκείνος αρχικά εξήγησε στη νοσοκόμα ότι την είχε χτυπήσει, γιατί η ίδια ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Στη συνέχεια οι νοσοκόμοι, αφού κατάλαβαν το τι είχε συμβεί, κάλεσαν την Ασφάλεια και συνελήφθη.

Τόνισε: «Θέλω να σαπίσει στη φυλακή. Όταν βγει από τη φυλακή, θα πάρω μέτρα για να μείνει μακριά μου και από τα παιδιά μου. Θα προσπαθήσω να σταθώ στα πόδια μου και να βρω μια δουλειά».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι πριν από λίγες ημέρες την απείλησε ότι θα τη ρίξει στη Διώρυγα της Κορίνθου. «Μετά θα κάψω και τα παιδιά», της απείλησε επιπροσθέτως.

Πηγή: iefimerida.gr