Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Άρης Γαλανόπουλος: Ο Ηρακλής Καλαμάτας μπορεί να πρωταγωνιστήσει – 1 με 2 μεταγραφές ουσίας (video)

Με επτά νίκες, τρεις ήττες και μια ισοπαλία στον απολογισμό του πρώτου γύρου της Α1 Μεσσηνίας ο Ηρακλής Καλαμάτας «κατοικεί» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ελπίζει πως φέτος θα κατορθώσει να κάνει το πολυπόθητο άλμα στην ανώτερη κατηγορία.

Με δυο αρνητικά αποτελέσματα να ρίχνουν την αυλαία στο 2021, ο Άρης Γαλανόπουλος αποφεύγοντας τις όποιες δικαιολογίες στάθηκε στην ανάγκη ανασύνταξης δυνάμεων και επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους για την διεκδίκηση και υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν. Ο Ηρακλής είναι μια παραδοσιακή μεσσηνιακή ομάδα με δυναμική ποδοσφαιρική ταυτότητα την οποία υπογράφει ο ίδιος προπονητής εδώ και χρόνια και με φιλοσοφία που επικεντρώνεται και αναδεικνύει τα δικά του παιδιά.

Μετά την εξαιρετική προσθήκη του Γιάννη Γιακουμή, ο έμπειρος προπονητής προανήγγειλε την απόκτηση ενός ή δυο ακόμη παικτών που θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στην ομάδα.

Ενασχολούμενος εδώ και χρόνια με την προπονητή από τη βάση, δηλαδή με τη νέα γενιά μέσω των ακαδημιών “Tornados”, ο Άρης Γαλανόπουλος προανήγγειλε μέσω της εκπομπής “Κυριακή στα Σπορ” και της τηλεόρασης BEST μια ιδιωτική πρωτοβουλία για την περαιτέρω ανάδειξη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου μέσω ζυμώσεων που ήδη είναι σε εξέλιξη….

Δράττοντας της ευκαιρίας εξέφρασε και το παράπονό του για την απουσία παιδιών από τον περιοχή στη μεγάλη ομάδα, κάτι που θα έκανε την ταυτότητά της ακόμη πιο διακριτή. Δεν αμέλησε ωστόσο να επισημάνει την πολύ καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League ασπαζόμενος και ο ίδιος τις μεγάλες προσδοκίες για την άνοδο της «Μαύρης Θύελλας» στην κορυφή της ελληνικής ποδοσφαιρικής πυραμίδας.