Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

ΑΣΕΠ: Έρχονται 54 μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος -Πότε οι αιτήσεις

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την έκδοση της προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την Τράπεζα της Ελλάδος. Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ η σχετική προκήρυξη για 54 μόνιμες προσλήψεις έχει σταλεί στην Τράπεζα της Ελλάδος για την τελική «συμφωνία».

Αυτό πρακτικά σημαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, πως το ΑΣΕΠ έχει έτοιμο τον διαγωνισμό μόλις λάβει την εντολή από την Τράπεζα θα προχωρήσει στην έκδοση της προκήρυξης.

Ειδικότερα η προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο στις αρχές Μαρτίου και η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων να ξεκινήσει μέχρι τα τέλη του ίδιου μήνα.

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό για τις θέσεις στην τράπεζα στης Ελλάδος θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Να σημειωθεί ότι οι 54 μόνιμες προλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος θα γίνουν εκτός γραπτού διαγωνισμού, με το σύστημα μοριοδότησης που φέρουν οι προκηρύξεις «Κ» του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, θα ζητηθεί μόνιμο προσωπικό κυρίως των ειδικοτήτων:

  • Διοικητικοί
  • Οδηγοί
  • Πτυχιούχοι Πληροφορικής

Ως πρόσθετο τυπικό προσόν διορισμού για πολλές θέσεις στην παραπάνω προκήρυξη θεωρούνται η γνώση της αγγλικής γλώσσας καθώς και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Πηγή: aftodioikisi.gr