Κυριακή
3
Μάρτιος
TOP

Αστέρας Τρίπολης για επεισόδια στο Ρέντη: «Λένε ότι πάντα υπάρχει πιο κάτω, όμως φτάσαμε πια στον πάτο!»

Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει κάθε μορφή βίας με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (07/12) στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη, στον αγώνα βολεϊ του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και του Παναθηναϊκό και είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ποδόσφαιρο είναι και πρέπει να είναι γεμάτο συναισθήματα. 

Αγάπη, χαρά, ενθουσιασμός! 

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, αυτά τα συναισθήματα έχουν πλέον τα τελευταία χρόνια αντικατασταθεί…. 

Οργή, θλίψη, μέχρι και τρόμος!

Δεν υπάρχει πια τίποτε που να θυμίζει αυτό που αγαπήσαμε! Και δυστυχώς, αυτά τα φαινόμενα έχουν επεκταθεί και σε όλους τους αθλητικούς χώρους. 

Λένε ότι πάντα υπάρχει πιο κάτω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, φτάσαμε πια στον πάτο. 

Δεν μπορεί να υπάρχει καμία συνέχεια, χωρίς πρώτα να υπάρξει ένας τερματισμός.

Τέρμα στην ανοχή!

Τέρμα στα φαινόμενα βίας!

Τέρμα στην τρομοκρατία από όπου κι αν προέρχεται!

Τέρμα στα δολοφονικά χτυπήματα, που προχθές αφορούσαν τον αντίπαλο, χθες αφορούσαν τον διπλανό μας και σήμερα – ΔΥΣΤΥΧΩΣ – αφορούν έναν επαγγελματία Αστυνομικό, στον οποίο στεκόμαστε δίπλα του με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει, και που αύριο θα αφορούν εμάς!

Είναι αναγκαίο να ληφθούν μέτρα. 

Σκληρά, ουσιαστικά, αποτελεσματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση μέτρα που θα εφαρμοστούν ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ και δεν θα μείνουν στα λόγια. 

Μήπως και υπάρξει κάποια σωτηρία!

Αν δεν είναι αργά…”

Το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο  θα κρίνει την τύχη του αγώνα

Να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση της ΕΣΑΠ την τύχη του αγώνα θα κρίνει το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο.

Μετά από τα όσα συνέβησαν στον χτεσινό αγώνα για το League Cup «Νίκος Σαμαράς» μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρεντη η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ συνεδρίασε εκτάκτως.

Καταρχάς η ΕΣΑΠ εκφράζει την θλίψη και την οδύνη της για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού της ΕΛ.ΑΣ. και εύχεται ολόψυχα να αναρρώσει, καταδικάζοντας απερίφραστα τα έκτροπα που ουδεμία σχέση έχουν με το άθλημα του βόλεϊ.

Αποφασίστηκε ότι το σύνολο των εγγράφων που αφορούν τον συγκεκριμένο αγώνα να παραπεμφθούν άμεσα στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο (αθλητική δικαστή) της ΕΣΑΠ, η οποία θα κρίνει την τύχη του αγώνα.

Είμαστε στη διάθεση των Αρχών στην κατεύθυνση εξάλειψης κάθε φαινομένου τυφλής βίας που χρησιμοποιεί ως όχημα τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το ευγενές άθλημα του βόλεϊ.