Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Ατύχημα σε αγώνα ράλι στη Δημητσάνα – Πέντε οι τραυματίες

Ο αγώνας ταχύτητας της 22ης ανάβασης Δημητσάνας στιγματίστηκε από το σοβαρό ατύχημα που προκάλεσε τον τραυματισμό πέντε ατόμων, ανάμεσά τους και τρία ανήλικα παιδιά.

Όλα συνέβησαν ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη αυτοκίνητο που συμμετείχε στο ράλι, δεν έστριψε σε στροφή με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του, να βγει εκτός της πίστας και να πέσει πάνω σε θεατές.

Οι πρώτες πληροφορίες απέδιδαν το ατύχημα σε μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου, ενώ στον ίδιο αγώνα έγινε και δεύτερο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φωτογράφος.

Οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο της περιοχής, δίχως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Τραυματίες ήταν τρία ανήλια παιδιά ηλικίας 11, 14 και 17 ετών και δυο ενήλικες 44 και 67 ετών αντίστοιχα.

Ο 11χρονος φέρεται να υπέστη κάταγμα κνήμης.

Κατόπιν εγκλήσεως του πατέρα του 11χρονου συνελήφθησαν ο διοργανωτής του αγώνα και ο οδηγός του οχήματος, οι οποίοι αργότερα την ίδια ημέρα αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, αυτοκίνητο που συμμετείχε στον αγώνα, δεν έστριψε σε στροφή με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε θεατές. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε μηχανική βλάβη του οχήματος.