Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

Σοβαρό ατύχημα για 5χρονη σε παιδική χαρά – Υπέστη κάταγμα κρανίου, παραλίγο να χάσει το μάτι της

Πώς έγινε το ατύχημα σε παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία.

Σοβαρό ατύχημα είχε 5χρονη σε παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία. Το άτυχο κοριτσάκι έχει υποστεί κάταγμα κρανίου, ενώ κινδύνευσε να χάσει το μάτι της.

Η 5χρονη, όπως αναφέρει το ilialive.gr, νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το κοριτσάκι λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του, όταν σκόνταψε και έπεσε πάνω σε σίδερα που εξείχαν ανάμεσα σε τσιμέντο. Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού που μίλησε στο τοπικό σάιτ, το παιδάκι έσκισε το πρόσωπό του ακριβώς δίπλα στο μάτι του, ενώ αργότερα από τις εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 6/5.

«Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στον χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο Καραμανδάνειο όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Καραχάλιος.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ώστε αυτή η αβλεψία και τυχόν άλλες να μην ταλαιπωρήσουν άλλα παιδάκια και οικογένειες στο μέλλον

Πηγή: in.gr