Πέμπτη
1
Δεκέμβριος
TOP

Αυτονόητη η υποψηφιότητα της Χάιδως Παναγιωτοπούλου στο Δήμο Τριφυλίας -“Τοξικότητα, στασιμότητα και έπαρση το… έργο της δημοτικής αρχής” (video)

Δυναμικά παρούσα στην… κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ξεκαθαρίζοντας την πρόθεσή της να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Τριφυλίας, δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, η οποία επεσήμανε σε όλους τους τόνους πως η υποψηφιότητά της, πρέπει να θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη.

Η κα Παναγιώτοπουλου άσκησε σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή του Γιώργου Λεβεντάκη, σημειώνοντας πως η κατάσταση στον Δήμο έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφήνοντας αιχμές και για έλλειμμα δημοκρατίας και νομιμότητας. Χαρακτηριστικά ήταν όσα ανέφερε για το ζήτημα των απορριμμάτων αφού δεν έχει καμία προσπάθεια όπως είπε να πηγαίνουν τα απορρίμματα στην Παλαιόχουνη, όπου το εργοστάσιο λειτουργεί σε μεταβατικό στάδιο, με αποτέλεσμα το Αλιμάκι.

«Τα σκουπίδια όλης της Τριφυλίας τα υποδέχεται μια πονεμένη περιοχή, το Αλιμάκι που δεν αντέχει άλλο. Δεν χωράει πια και κάθε μέρα φλέγεται. Μιλάμε για μια κατάσταση που έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού δεν υπήρχε πολιτική βούληση να πηγαίνουν τα σκουπίδια στην Παλαιόχουνη», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας που κάλεσε τους πολίτες να αναλογιστούν… «Μετά από τρία χρόνια της παρούσης Δημοτικής Αρχής τι βλέπουν οι πολίτες; Υπάρχει κάποιο θεαματικό έργο; Όλοι ξέρουμε τη δυναμική της περιοχής στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα και θα ήθελα με το χέρι στην καρδιά οι πολίτες να κάνουν κριτική», ανέφερε με νόημα η Χάιδω Παναγιωτοπούλου που μίλησε και για τα της καθημερινότητας όπου έχουν γίνει μόνο μερικές μικρές παρεμβάσεις στο φάσμα των αυτονόητων και κανένα έργο ή έστω υποβολή φακέλου, σύνταξη μελέτης για κάποιο έργο υποδομής.
Ειδική αναφορά η κα Παναγιωτοπούλου έκανε στο θέμα της ύδρευσης και της υδροδότησης γενικότερα, καθώς και σε έργα που… χάνονται ή χωλαίνουν, όπως ο Βιολογικός Καθαρισμός των Γαργαλιάνων.

Σημαντικά ήταν όσα τόνισε για το μεγάλο έργο της Ολυμπίας Οδού και το τμήμα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, το οποίο όπως είπε θα… απογειώσει την Τριφυλία από κάθε άποψη, αφού η ανάπτυξη ενός τόπου εξαρτάται από τους δρόμους, το λιμάνι και τις υποδομές του, καυτηριάζοντας την ελλιπή διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής σε αυτήν την κατεύθυνση. «Ο κ. Λεβεντάκης έχει αδυναμία να διαχειριστεί το αποτέλεσμα του εκλογικού Νόμου. Η δική μου παράταξη ήταν ανοιχτή να συνεργαστεί, αφού στόχος είναι το καλό του τόπου», τόνισε μιλώντας για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο Σώμα, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για μυστικισμό, ανταγωνισμός, έλλειμμα και στην ενημέρωση και μια γενικότερη απαξίωση του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου. «Παλεύουμε κυριολεκτικά να επιβιώσουμε, να εκφράσουμε την άποψή μας και να καταθέσουμε προτάσεις. Όπως και να ‘χει όμως, η παρουσία μου και η υποψηφιότητά μου είναι αυτονόητη και πρέπει να θεωρείται δεδομένη», δήλωσε καταληκτικά η Χάιδω Παναγιωτοπούλου η οποία και επέκρινε τη δημοτική αρχή για μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από “τοξικότητα, στασιμότητα, έπαρση και όχι έργο”