Σάββατο
15
Ιούνιος
TOP

Δ. Κουτσούλη προς τον Πρωθυπουργό : Η Αργολίδα έχει σοβαρό υγειονομικό κενό… χωρίς παιδιατρική κλινική (video)

Το σοβαρό υγειονομικό κενό ,που υπάρχει στην Αργολίδα, καθώς εδώ και επτά χρόνια δεν λειτουργεί παιδιατρική κλινική, επισημαίνει σε επιστολή του ,προς τον Πρωθυπουργό, με αφορμή την παρουσία του στο Άργος , ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Μαιευτικής Κλινικής Γενικού  Νοσοκομείου Άργους και Επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής»  Δημήτρης Κουτσούλης.

Ο κ. Κουτσούλης προσκεκλημένος στην εκπομπή “Τι λες τώρα”, κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να επισκεφθεί όπως είπε,  “την κλειστή, ολοκαίνουργια παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Άργους που έχουμε και εμείς βαρεθεί να την εγκαινιάζουν οι παραγοντίσκοι της περιοχής. Τρεις παιδίατροι δίνουν καθημερινό αγώνα εξυπηρετώντας νεογνά και παιδιά αλλά για να λειτουργήσει η κλινική χρειάζονται άλλοι δυο και νοσηλευτικό προσωπικό. Αν δεν έχει χρόνο να επισκεφθεί το Γ.Ν. Άργους, μπορεί να επισκεφθεί την παιδιατρική κλινική Ναυπλίου που επίσης παραμένει κλειστή. Εκεί υπάρχει μία παιδίατρος, η οποία δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Ο νόμος Αργολίδος, εδώ και 6-7 χρόνια δε διαθέτει παιδιατρική κλινική.”

Ο κ. Κουτσούλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε άλλες ελλείψεις των δομών υγείας της Αργολίδας, ζητώντας να δοθούν λύσεις.