Δευτέρα
4
Δεκέμβριος
TOP

Δεν… μασάει από χιλιόμετρα ο Αυγενάκης! Σε κάθε γωνιά δυναμικά ο Υπουργός ΑΑΤ

Ακούραστος και γεμάτος ενέργεια έχει ξεκινήσει την υπουργική του θητεία ο Λευτέρης Αυγενάκης, που όπως φαίνεται δεν τον τρομάζουν τα χιλιόμετρα… εντός και εκτός Ελλάδος.

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Βίγκο της Ισπανίας συμμετέχοντας στο άτυπο συμβούλιο υπουργών γεωργίας και αλιείας, μετά επέστρεψε για λίγα μόλις 24ωρα στην οδό Αχαρνών που βρίσκεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επόμενος σταθμός του ήταν οι Βρυξέλλες που συμμετείχε δυναμικά άλλα και επεμβατικά στο Συμβούλιο Υπουργών, κάνοντας προτάσεις προς τους ομολόγους του ώστε η Ε.Ε να πρέπει να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά για να βελτιώσει με τις πολιτικές της, τις ζωές των αγροτών και των πολιτών.

Και έχει και συνέχεια… Από τις Βρυξέλλες λοιπόν ο κρητικός υπουργός «θα προσγειωθεί» στο Ηράκλειο που όπως μαθαίνουμε έχει προγραμματίσει συναντήσεις με όλους τους εκπροσώπους των ψαράδων της Κρήτης με θέμα το λαγοκέφαλο και αμέσως μετά θα πάει στο Αρκαλοχώριο Ηρακλείου, όπου θα εγκαινιάσει την Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση τον κορυφαίο πλέον θεσμό, και, μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις του κλάδου σε πανελλήνιο επίπεδο.

Εκεί όπως μαθαίνουμε θα υπάρχουν μεγάλες και θετικές εκπλήξεις για τους Κρητικούς!

Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επίσης στο πρόγραμμα του, ο Αυγενάκης συμπεριλαμβάνεται μίνι περιοδεία στην περιοχή της Θεσσαλίας, όπου θα συναντηθεί με μέλη αγροτικών συνεταιρισμών και μετά έρχεται η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Απλά, δυναμικός και ακούραστος.