Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

«Διαζύγιο» μετά από 7,5 χρόνια για Εράνη και Κώστα Λυμπερόπουλο 

«Διαζύγιο» μετά από 7,5 χρόνια για Εράνη και Κώστα Λυμπερόπουλο με την ομάδα να αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νεοφώτιστου συλλόγου της Γ’ Εθνικής:

“Ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας ολοκληρώνεται σήμερα, καθώς αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Κώστα Λυμπερόπουλο.
Η διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή που κοούτσαρε την Εράνη ανελλιπώς τα τελευταία 7,5 χρόνια ταυτίζοντας το όνομα του δίπλα σε αυτήν, όσο κανένας άλλος στον προπονητικό θώκο.
Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα της παρουσίας του υπηρέτησε τον σύλλογο με εργατικότητα, ήθος και αφοσίωση αφήνοντας το στίγμα του μέσα από τις αγωνιστικές επιτυχίες καθώς και τους ποδοσφαιριστές όπου ανέδειξε μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου.
Παραμένει στις ακαδημίες μας, που πάντοτε ήταν σημείο αναφοράς για τον οργανισμό μας, ώστε να συνεχίσει να μεταδίδει τις αξίες και τα ιδανικά του συλλόγου μας στους μικρούς μας φίλους.
Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για την πολυετή και πολυδιάστατη προσφορά του στο σωματείο μας, αναγνωρίζοντας την συμβολή του στο έπακρον.
Κανένας Κώστα στην Εράνη δεν θα ξεχάσει πόσα πρόσφερες σε αυτή την ομάδα!”
Στο μεταξύ η ομάδα ετοιμάζεται για την εκτός έδρας εξόρμησή της στην Αττική, όπου θα αντιμετωπίσει στην Βάρη τον τοπικό Αστέρα.