Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Δημ. Καφαντάρης: «Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση» (video)

Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου προσέρχεται η ΚΕΔΕ για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου της νέας δημοτικής περιόδου 2024-2028, όπου συνολικά θα ψηφίσουν 535 εκλογείς. Ο Δημήτρης Καφαντάρης παραμένει στην πρώτη “γραμμή της μάχης” για τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα.

Το διακύβευα είναι κρίσιμο όπως επισήμανε ο κ. Καφαντάρης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, καθώς η επόμενη αυτοδιοικητική θητεία 2024-2028 οι διεκδικήσεις είναι πολλές και, όπως τόνισε, κάθε υποψήφιος ξεχωριστά και όλοι μαζί ως Σώμα θα πρέπει να εισέλθουν στη μάχη «με νέες πρωτοβουλίες και σύγχρονες καινοτομίες» ώστε «να σχεδιάσουμε ένα νέο οδικό χάρτη για το αύριο της Αυτοδιοίκησης, απαιτώντας παράλληλα το δικό μας ζωτικό χώρο στα  επιχειρησιακά προγράμματα».

Για να στείλει το μήνυμα πως «ήρθε η ώρα για τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση».

Η Επιστολή του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ Δημητρίου Καφαντάρη

Αγαπητέ Συνάδελφε

Στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2024 -2028 , όλοι εμείς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει  με νέες πρωτοβουλίες και σύγχρονες καινοτομίες, να σχεδιάσουμε ένα νέο οδικό χάρτη για το αύριο της Αυτοδιοίκησης, απαιτώντας παράλληλα το δικό μας ζωτικό χώρο στα  επιχειρησιακά προγράμματα.

Ήρθε η Ώρα για τη  Μεγάλη Μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση.

Προχωράμε μαζί, με συναδελφικότητα, ενότητα, αλληλεγγύη, χωρίς διακρίσεις και κομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και με αμέριστη αγάπη και έντονο ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας, για τους οποίους αγωνιζόμαστε καθημερινά.

Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι

Σε λίγες ημέρες θα κληθούμε να επιλέξουμε τους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού μας οργάνου, της Κ.Ε.Δ.Ε. Σημαντικές εκλογές για την ανάδειξη των νέας Διοίκησης  .

Εκπροσώπους, που πρέπει να δεσμευτούν απέναντί μας ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει, φέρνοντας τους Δήμους μας εκεί που τους αξίζει.

Ακόμη πιο ψηλά, πιο δυνατοί, πιο αποτελεσματικοί.

Αγαπητέ Συνάδελφε

Γνωρίζεις τη διαχρονική παρουσία μου στην Αυτοδιοίκηση και  στην πρώτη “γραμμή της μάχης” για τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα από τις θέσεις του Α Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ , που μου εμπιστευθήκατε.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου, πρωτοστάτησα σε πολλά, από τη θωράκιση του κύρους των αιρετών, τη στήριξη με όλες μου τις δυνάμεις με προτάσεις και πρωτοβουλίες που αφορούσαν τους μικρούς ορεινούς και νησιωτικούς Δήμους ,την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας που μαστίζει όλους μας, την οικονομική αυτοτέλεια των Δήμων μέχρι και την κλιματική κρίση και την πολιτική προστασία, διεκδικώντας αποφασιστικά ό,τι μας αξίζει.

Με κύριο μέλημα μου πάντα να είμαι δίπλα σας, προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη, τις υπηρεσίες, το “δίχτυ” ασφαλείας της Ένωσης μας. 

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Με υπευθυνότητα, με εμπειρία, με όρεξη και με απόλυτο σεβασμό προς όλους,

ΖΗΤΩ να με  τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας, στις επικείμενες εκλογές των οργάνων διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.)-Δημοτικοί Σύμβουλοι, στο  ψηφοδέλτιο της Αυτοδιοικητικής Παράταξης «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι»  με Επικεφαλής Υποψήφιο Πρόεδρο τον Λάζαρο Κυρίζογλου.

Με  φιλικούς και ειλικρινής χαιρετισμούς

Δημήτρης Καφαντάρης

Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ

πρ. Δήμαρχος Πύλου Νέστορος

Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ

(στην Κατηγορία των Δημοτικών Συμβούλων)

6986388032