Κυριακή
5
Δεκέμβριος
TOP

Δημήτρης Μποροβήλος: «Δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και να να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα»

“Χθες η ομάδα μας σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θεωρούμε ότι σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον ΑΣΤΕΡΑ στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.” Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στη Ριζούπολη υπογραμμίζοντας την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Μίλαν Ράσταβατς και όλη την ομάδα.

Αναφερόμενος στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο κ. Μπορβολής σημείωσε επίσης: “Θα ήθελα να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και για την ενότητα, την αποφασιστικότητα και τη νοοτροπία νικητών που έδειξαν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα, αφενός διότι ώθησαν την ομάδα μας στη νίκη και αφετέρου διότι με τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους τίμησαν για ακόμη μία φορά τον σύλλογό μας. 

Επιπλέον, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και συνολικά τους ανθρώπους της ομάδας για τη φιλοξενία”.”: