Τετάρτη
14
Οκτώβριος
TOP

Φιλική «βροχή» γκολ στη Μεσσηνία – Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων

Οκτώ φιλικά παιχνίδια περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα

Πλούσια σε δράση και γκολ ήταν η σημερινή, Σάββατο 29 Αυγούστου, για τις ομάδες της Μεσσηνίας που συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε συνολικά οκτώ φιλικές αναμετρήσεις, με ομάδες από τη Γ’ Εθνική, την Α’ και τη Β’ Τοπική να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και τους προπονητές να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα.

Τα περισσότερα παιχνίδια είχαν έντονο επιθετικό χαρακτήρα, με συνολικά 25 γκολ να σημειώνονται στις οκτώ αναμετρήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πανθουριακός – Πανγυθεατικός 0-0
Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς αμφότεροι οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Τέλος Άγρας – Παναργειακός 1-2
Νικηφόρο ήταν το φιλικό για τον Παναργειακό στους Γαργαλιάνους, με την ομάδα του Άργους να επικρατεί με 2-1 του Τέλου Άγρα.

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Εράνη Φιλιατρών 3-1
Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως πήρε τη φιλική νίκη με 3-1 απέναντι στην Εράνη Φιλιατρών, σε ένα ακόμη δυνατό τεστ προετοιμασίας.

Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Απόλλων Πεταλιδίου 1-0
Ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Πεταλιδίου στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας.

Αστέρας Αρφαρών – Θύελλα Μερόπης 2-0
Με δύο γκολ ο Αστέρας Αρφαρών ξεπέρασε το εμπόδιο της Θύελλας Μερόπης, επικρατώντας με 2-0.

Δόξα Καλαμάτας – ΑΟ Μιλτιάδης Β’ 0-7
Ο Μιλτιάδης Β’, πέτυχε επτά τέρματα και επικράτησε με 7-0 της Δόξας Καλαμάτας στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».

ΑΟ Λαιΐκων – Αίαντας Καλαμάτας 7-4
Πλούσιο θέαμα και συνολικά έντεκα γκολ στο γήπεδο «Ι. Κάρτσωνας», με τον ΑΟ Λαιΐκων να επικρατεί με 7-4 του Αίαντα Καλαμάτας.

Ατρόμητος Πλατύ – Διαγόρας Κοπανακίου 2-2
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό στο Πλατύ, καθώς Ατρόμητος και Διαγόρας Κοπανακίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες της Μεσσηνίας ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς και πλησιάζουν προς την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Για τους προπονητές, κάθε φιλικό αποτελεί μία ακόμη ευκαιρία για δοκιμές, αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού και βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας των ομάδων.