Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Δίνει έμφαση στον θεματικό τουρισμό η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Τι σημείωσε η Άννα Καλογεροπούλου στην τηλεόραση BEST (video

Ο Οινοτουρισμός αποτελεί τη νέα ενότητα που μπήκε στην ατζέντα της τουριστικής προβολής της Πελοποννήσου δεδομένης της μεγάλης εξέλιξής του και της σημαντικής δυναμικής του στην περιφέρειά μας.

Οι προσδοκίες είναι αρκετές και η Περιφέρεια επιδιώκει μέσα από συνέργειες με τον ιδιωτικό τομέα να προσελκύσει και αυτό το κομμάτι των τουριστών. Άλλωστε η Πελοπόννησος διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να αναπτύξει αυτή τη θεματική προσδοκώντας μάλιστα σε υψηλά ποσοστά.

«Ο τόπος μας έχει όλα τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί αυτή η θεματική τουρισμού την οποία πιστεύουμε πάρα πολύ και ενισχύουμε με δράσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά η θεματική αντιπεριφερειάρχης Άννα Καλογεροπούλου στο πλαίσιο και της τριήμερης ημερίδας που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το υπουργείου Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού με οινοπεριηγήσεις και ξεναγήσεις στην Αργολίδα. τις τριήμερες εκδηλώσεις παρακολούθησαν δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και εξειδικευμένοι στον οίνο παράγοντες οι οποίοι θα αποτελέσουν τον «συνδετικό κρίκο» με την εγχώρια και ξένη τουριστική αγορά.

Η Άννα Καλογεροπούλου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best αναφέρθηκε παράλληλα και στα όσα αναπροσαρμόζονται στον σχεδιασμό λόγω της κατάστασης παγκοσμίως και τις συνέπειες και τις συναπτές αβεβαιότητες που προκαλεί ο πόλεμος στην Ουκρανία σημειώνοντας ωστόσο την αισιοδοξία της από τα μηνύματα των προ-κρατήσεων. Στάθηκε, εκτός αυτών, και στα όσα έρχονται από την στοχευμένη προβολή που την φετινή σεζόν θα έχει δίνει έμφαση στην διαχρονικότητα του προορισμού.