Παρασκευή
14
Ιούνιος
TOP

Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής από τη ΔΥΠΑ για όσους αναζητούν εργασία -Πώς γίνεται η αίτηση, τι προσφέρουν

Δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής για τους πολίτες που αναζητούν εργασία, ξεκινά η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τα διαδικτυακά εργαστήρια θα είναι δωρεάν, θα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα στελέχη και θα εστιάζουν στις εξής θεματικές ενότητες:

Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;
Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη;
Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;
Πώς υποβάλλεται η αίτηση -Το πρόγραμμα των εργαστηρίων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/workshops

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων είναι το εξής:

Δίωρα εργαστήρια, έως 50 άτομα online
Στο κάθε εργαστήριο διάρκειας 2 ωρών θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Η πλατφόρμα θα παραμένει ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον το επιθυμούν.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού και της κατάλληλης προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις.

Πληροφορίες σχετικά με τα διαδικτυακά εργαστήρια:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

πηγη; iefimerida.gr