Σάββατο
2
Δεκέμβριος
TOP

Δυναμικό ξεκίνημα από τον Δημήτρη Πτωχό για την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Τα πρώτα ονόματα -Aύριο στη Μεσσήνη Μητσοτάκης, Σαμαράς (video)

Στις περιφερειακές εκλογές είναι στραμμένα τα βλέμματα, με κόμματα και υποψηφίους να βρίσκονται στην εκκίνηση μιας μάχης, που έχει έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά. Αύριο στη Μεσσήνη στις 7 μ.μ. και στον χώρο του δημαρχείου αναμένεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού, μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (δείτε εδώ). Σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Αργολίδα, μιλώντας για μια συνολική προσπάθεια να γίνει η Πελοπόννησος, περιφέρεια πρότυπο σε όλα.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, σήμερα, από την πόλη του Ναυπλίου, ανακοίνωσε τους πρώτους δέκα υποψηφίους για την περιφερειακή ενότητα Αργολίδας.
Πρόκειται για προσωπικότητες και επαγγελματίες που εκπροσωπούν ένα δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας της Αργολίδας, καθώς προέρχονται από τους τομείς της επιχειρηματικότητας, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης και του περιβάλλοντος. Όλοι μαζί με όραμα και όρεξη για δουλειά είναι έτοιμοι να αφουγκραστούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και να εργαστούν προκειμένου η Πελοπόννησος να γίνει μία περιφέρεια-πρότυπο, σε όλη την Ευρώπη.
Με αφορμή την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε σχετικά:
«Γνωρίζω καλά τις προοπτικές της Πελοποννήσου. Εδώ ζω, εδώ εργάζομαι. Είναι ώρα να χτίσουμε πάνω σε όσα θετικά έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια και να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον. Με όραμα, γνώση και εξειδικευμένο πρόγραμμα. Ονομάσαμε το συνδυασμό μας: Η Πελοπόννησος Μπροστά γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε να καταφέρουμε. Σήμερα εδώ από το Ναύπλιο ανακοινώνουμε τους πρώτους μας υποψήφιους, ευελπιστώντας πως μαζί θα καταφέρουμε να εξελίξουμε την Πελοπόννησο σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή περιφέρεια, δίπλα σε κάθε πολίτη.»

Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα των 10 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, για την Περιφερειακή ενότητα Αργολίδας

– Αντωνοπούλου Θεοδώρα(Δώρα), Εκπαιδευτικός, Διευθύντρια Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ναυπλίου
– Βερδελής Δημήτριος, Νομικός, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής
– Γανώσης Αναστάσιος, Επιχειρηματίας, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος
– Δουράνου Κατερίνα, MSc. Εκπαιδευτικός, πρώην Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
– Κωστούρου Ιωάννα, Μηχανικός Περιβάλλοντος
– Μαντζούνης Ιωάννης, Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, Επιχειρηματίας
– Μπόλλας Ιωάννης, Μέλος Δ.Σ. Εθνικής Ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ
– Παπανικολάου Παναγιώτης, Δικηγόρος, τέως Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου
– Σιδέρης Βασίλειος, Φυσικοθεραπευτής, Περιφερειακός Σύμβουλος
– Σχοινοχωρίτης Δημήτριος, Επιχειρηματίας στο χώρο του φαρμάκου, τέως Αντιπεριφερειάρχης

Δίνοντας το στίγμα της ενότητας  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός επισκέφθηκε την Αργολίδα ανακοινώνοντας παράλληλα και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Μάλιστα σχολιάζοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best  οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Κουρτέλη και Γιώργος Αργυρίου, υπογράμμισαν ότι «όλοι πλέον στην ΝΔ μπαίνουν δυναμικά στον εκλογικό αγώνα, κάνοντας στην άκρη και ξεπερνώντας όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα, σηματοδοτώντας την ενότητα για την συνέχεια». Όσο για τα πρόσωπα που ανακοίνωσε στην Αργολίδα αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα της κοινωνίας και κυρίως είναι άτομα που έχουν  όρεξη για δουλειά.