Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

«Η Πελοπόννησος Μπροστά»: Δυναμικό ξεκίνημα από τον Δημήτρη Πτωχό με ένα ξεχωριστό μήνυμα (video)

“Η Πελοπόννησος Μπροστά” είναι το όνομα του συνδυασμού του Δημήτρη Πτωχού, το οποίο ανακοίνωσε πριν από λίγο, με το ξεκινήμά του να είναι ιδιαίτερα δυναμικό.
“Ονομάσαμε το συνδυασμό μας: ‘Η Πελοπόννησος Μπροστά’ γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε να καταφέρουμε. Να γράψουμε μαζί τη δική μας, σύγχρονη ιστορία. Μια ιστορία ανάπτυξης, προκοπής και ίσων ευκαιριών. Ώστε η Πελοπόννησος να γίνει πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα”.
Αναλυτικά αναφέρει:
“H Πελοπόννησος είναι η γη στην οποία γεννηθήκαμε. Ένας τόπος πλούσιος σε ομορφιά και παραδόσεις, με σπουδαίους ανθρώπους.
Γνωρίζω καλά τις προοπτικές αυτού του τόπου. Εδώ ζω, εδώ εργάζομαι. Σήμερα, είναι ώρα να κτίσουμε πάνω σε όσα θετικά έχουν γίνει και να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον. Με όραμα, γνώση και εξειδικευμένο πρόγραμμα.
Ονομάσαμε το συνδυασμό μας: ‘Η Πελοπόννησος Μπροστά’ γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε να καταφέρουμε. Να γράψουμε μαζί τη δική μας, σύγχρονη ιστορία. Μια ιστορία ανάπτυξης, προκοπής και ίσων ευκαιριών. Ώστε η Πελοπόννησος να γίνει πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα.
Τις επόμενες ημέρες, ξεκινάμε να παρουσιάζουμε τη σπουδαία ομάδα μας. Οι υποψήφιοί μας είναι άνθρωποι ικανοί και δημιουργικοί. Έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά. Με σχέδιο και συγκεκριμένες δεσμεύσεις.
Σ’ αυτή την προσπάθεια, σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας. Για την Πελοπόννησο, για κάθε γωνιά αυτού του τόπου”.