Πέμπτη
29
Φεβρουάριος
TOP

Δυναμική επιστροφή για τα Παπαφλέσσεια (pics)

Η μεγάλη διοργάνωση των Παπαφλεσσείων επέστρεψε δυναμικά. Και ήταν ένα μίτινγκ άρτιο οργανωτικά και σπουδαίο αγωνιστικά. Ο κόσμος «διψούσε» για το στιβικό αυτό γεγονός και φάνηκε από το ότι κατέκλυσε το δημοτικό στάδιο, ενώ πολλοί τηλεθεατές σε κάθε γωνιά του κόσμου το παρακολούθησαν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και ακολούθως και από την τηλεόραση BEST.

Την τηλεοπτική παραγωγή την είχε η εταιρεία BAV Belogiannis και για της οποίας τις υψηλές απαιτήσεις χρησιμοποιήθηκε OB VAN με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με την κάλυψη να γίνεται με 15 κάμερες και από 29 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό.

Εσείς έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ξανά τη μεγάλη διοργάνωση στην υβριδική πλατφόρμα της τηλεόρασης BEST. Επιλέγοντας στους τηλεοπτικούς σας δέκτες το BEST και πατώντας το «κόκκινο κουμπί» στο τηλεκοντρόλ σας μπαίνετε στο νέο υβριδικό μας κόσμο. Ακολούθως επιλέγετε την κατηγορία Εκδηλώσεις και παρακολουθείστε όποτε το επιθυμείτε τις όμορφες συγκινήσεις που μας προσέφερε η διοργάνωση.

Αξίζουν, λοιπόν, συγχαρητήρια σε όλους στο Μεσσηνιακό Γ.Σ. αλλά και εκτός Μεσσηνιακού που έγινε αυτή η μεγάλη γιορτή για την Καλαμάτα.

Μία εκδήλωση-γιορτή που είχε λείψει τόσα χρόνια και σίγουρα εκτός από τον πολύ κόσμο που έφερε αναπτέρωσε και το ηθικό όλων των Καλαματιανών με τα πολλά μηνύματα που δέχτηκαν από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε όλοι στον ανιδιοτελή εργάτη και μέχρι και χθες υπεύθυνο τον Παπαφλεσσείων Δημήτρη Πουλόπουλο που πραγματικά έδωσε και φέτος τον καλύτερο εαυτό του αφιερώνοντας πολλές ώρες στο στάδιο για την άρτια διοργάνωση αυτού του meeting.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανένας μας το δικό μας Μπάμπη (Βακαλόπουλο) που τόσα χρόνια μας έκανε να δούμε και να γνωρίσουμε από κοντά τους θρύλους του κλασικού αθλητισμού. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο μεγάλο! Λούη Τσάτουμα που παραλαμβάνει την σκυτάλη από το Δημήτρη Πουλόπουλο και να συνεχίσει να ανεβάζει την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία μας ψηλότερα και στον κλασικό αθλητισμό. Τέλος ευχαριστούμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γιώργο Πομάσκι που πρέπει να πολιτογραφηθεί Καλαματιανός και να του δοθεί -γιατί όχι- και το κλειδί της πόλης.