Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Δυναμική πορεία προς την κοινωνία της Πελοποννήσου από τον Δ. Πτωχό – Σε Πυλία και Τριφυλία με κλιμάκιο κορυφαίων στελεχών της ΝΔ (pics-video)

Δυναμικά συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία στην πορεία προς τις εκλογές, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου. Πριν από λίγες ώρες στο πλευρό του στην Κόρινθο, βρέθηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα νίκης, ενώ σήμερα στην Πύλο συνόδευσε τον Δημήτρη Πτωχό, κλιμάκιο κορυφαίων στελεχών του κόμματος με επικεφαλής τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα.
Ο κ. Σταϊκούρας στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του υποψηφίου περιφερειάρχη, τον οποίο γνωρίζει καλά από τη θητεία του ως γενικός γραμματέας Συντονισμού, στην κυβέρνηση Σαμαρά, εκφράζοντας την πεποίθηση πως με την ανάδειξη του, η Πελοπόννησος, θα γυρίσει σελίδα. Στην ίδια κατεύθυνση και οι αναφορές των υπολοίπων στελεχών του κλιμακίου. Παρόντες ήταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Κώστας Τσιάρας, η βουλευτής Αθηνών και πρώην υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα και ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης.
Ο υπουργός Υποδομών, αναφέρθηκε και σε κάποια από τα ζητήματα της Μεσσηνίας και ειδικότερα στην παράκαμψη της Γιάλοβας.
Δείτε πατώντας εδώ τις δηλώσεις