Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

Δυο νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή» στο Ναύπλιο

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανώλη  και του Παναγιώτη Αναγνώστου ανακοίνωσε η παράταξη του Κωνσταντίνου Μάκαρη στο Ναύπλιο, «Νέα Εποχή».

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Εβδόμη υποψηφιότητα από την Ασίνη ο Παναγιώτης αναγνώστου από τον συνοικισμό Αγ. Παρασκευής –Τσέλου μαζί με τον Κων. Μάκαρη.

«Είμαι γέννημα θρέμμα από την ΑΣΙΝΗ, και συγκεκριμένα από τον συνοικισμό της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΤΣΕΛΟΥ.

Ανήκω στην νέα γενιά και είμαι έντονα προβληματισμένος από την κακή κατάσταση που βρίσκεται ο συνοικισμός μας, από την αδιαφορία και την εγκατάλειψη της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι αυτή η στάση των διοικούντων τον Δήμο να έχει άμεση επίδραση ειδικά στους νέους, ωθώντας τους σε αναζήτηση κάποιας άλλης περιοχής, με άλλες δυνατότητες όσον αφορά το μέλλον τους.

Πήρα λοιπόν την απόφαση να ασχοληθώ και εγώ ενεργά, στις εκλογές που έρχονται και αφορούν αποκλειστικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δηλαδή το μέλλον μας.

Η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη και αφορά τον κ. Κων/νο Μάκαρη, με τον οποίο αποφάσισα να συμπορευθώ, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά μας.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη στην ΑΣΙΝΗ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ»

  • Εβδόμη υποψηφιότητα από το Αραχναίο η Μαρία Μανώλη μαζί με τον Κων. Μάκαρη

«Είμαι γέννημα θρέμμα του ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ. Ιδιωτικός υπάλληλος στον επαγγελματικό μου βίο. Είμαστε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί τελείως, από την Δημοτική Αρχή.

Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η νεολαία να εγκαταλείπει το χωριό, προκειμένου να αναζητήσει αλλού το μέλλον της.

Οι επισημάνσεις που έχουν κάνει με δηλώσεις τους οι συντοπίτες μου, όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη.

Αποφάσισα λοιπόν μαζί με μια ομάδα συντοπιτών μου, να ασχοληθούμε ενεργά, προκειμένου να ταράξουμε τα νερά της αδιαφορίας.

Αποδέχτηκα την πρόταση – πρόκληση που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, να πορευθώ μαζί του στον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ για μια νέα αλλαγή στα Δημοτικά πράγματα, για μια νέα επανεκκίνηση.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό του στο  ΑΡΑΧΝΑΙΟ.

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΗ»