Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Έδωσε το σύνθημα ο Δημήτρης Πτωχός για να πάει «Η Πελοπόννησος Μπροστά» -Η αποδοχή, η ενότητα και τα πρόσωπα (video)

Πολύ δυναμικά έχει ξεκινήσει ο Δημήτρης Πτωχός, με ένα ξεκάθαρο αφήγημα για την Πελοπόννησο και το πως αυτή, μπορεί να πορευτεί με σχέδιο, σε μια νέα εποχή. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, σε μια εκδήλωση όπου κυριάρχησε η πολυπληθής παρουσία του κόσμου, έδωσε το στίγμα του με 7 άξονες που ανοίγουν νέους δρόμους για την περιφέρεια.

Στη Νέα Εποχή της Ελλάδας, θέλουμε να κάνουμε όλοι μαζί ένα Νέο Ξεκίνημα για την Πελοπόννησο! Αφήνουμε πίσω μας το παλιό. Ξεχνάμε τις τοξικές αντιπαραθέσεις του χθες. Κρατάμε μόνο τα θετικά και χτίζουμε πάνω σε αυτά. Το μεγάλο στοίχημα είναι η Πελοπόννησος του 2028 να είναι μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια πρότυπο σε όλα“.

Με αυτό τον τρόπο ο Δημήτρης Πτωχός σε μια μεγαλειώδη -λόγω της παρουσίας του κόσμου- εκδήλωση στη Μεσσήνη έδωσε το στίγμα του για τη Νέα Εποχή στην Πελοπόννησο. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ενέπνευσε με την πρότασή του και τις θέσεις του που ήδη αγκαλιάζονται από τον κόσμο και αυτό ήταν ολοφάνερο σε ένα ξεκίνημα που είχε ένα ξεκάθαρο και ελπιδοφόρο σχέδιο.

Φυσικά στην εκδήλωση αυτή κυριάρχησε η παρουσία του Πρωθυπουργού, όπως και του πρώην πρωθυπουργού. Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς έστειλε ένα ηχηρό και συντεταγμένο μήνυμα για το πως η Πελοπόννησος πια πρέπει να κινηθεί μπροστά, και, δήλωσαν την εμπιστοσύνη τους στον σχεδιασμό και την πρόταση του Δημήτρη Πτωχού.

Το μήνυμα ήταν καθολικό και ενωτικό και ήταν όλοι εκεί εκτός… από έναν. Στελέχη αυτοδιοικητικά και κομματικά κατέθεσαν την πλήρη υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού και παράλληλα, μίλησαν για το νέο δρόμο και την προοπτική που ανοίγει η υποψηφιότητά του, ώστε να μπει η Πελοπόννησος στις ράγες της ανάπτυξης.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Πτωχός συνεχίζει την πορεία του προς την κοινωνία. Επόμενος σταθμός ήταν η Λακωνία. Από την Σπάρτη μετά την πρώτη επαφή με πολίτες και φορείς, μεταξύ άλλων, παρουσίασε και τους πρώτους 9 υποψηφίους συμβούλους. (δείτε αναλυτικά εδώ)