Παρασκευή
19
Αύγουστος
TOP

Ένα νέο ξεχωριστό επιχειρηματικό βήμα στην παραλία της Καλαμάτας με το «Anasha» (video)

Μπορεί η εποχή που διανύουμε να είναι εξαιρετικά δύσκολη στο φόντο της νέας περιόδου ύφεσης που εδραιώνεται στη χώρα ωστόσο ευτυχώς, δεν παύουν να υπάρχουν και ορισμένες νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες οι οποίες προσθέτουν αξία στην περιοχή και μια σειρά από σημαντικά οφέλη. Η Μεσσηνία άλλωστε και ειδικότερα η Καλαμάτα, τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της χώρας κερδίζοντας έδαφος, όπως συνέβη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Ιδιαίτερα ξεχωριστή σε αυτήν την κατεύθυνση είναι η πρωτοβουλία που ελήφθη στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στην οποία τις επόμενες ημέρες και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα λειτουργεί στην «καρδιά» της παραλιακής στην οδό Ναυαρίνου στο ύψος της Ανάστασης, ένα κατάστημα εστίασης πραγματικά μοναδικό. «Είναι ένας χώρος ιστορικός χώρος για την πόλη που λειτουργεί πολλά χρόνια στο κέντρο της παραλίας
μας άρεσε πολύ», ανέφερε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο ιδιοκτήτης Πίτερ Σαραντόπουλος, ο οποίος μιλώντας γι’ αυτήν τη νέα επιχειρηματική πρόταση εξήγησε πως αφορά σε ένα bar – restaurant το οποίο θα λειτουργεί τα βράδια, αλλά και σε όσα Καλαματιανοί και επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν από νωρίς το πρωί στη μαγευτική παραλία, όπου θα στηθούν ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς και ένας χώρος για γεύμα με τρία διαφορετικά μενού φαγητού, αλλά και μενού κοκτέιλ και κρασιών. «Δημιουργούμε έναν χώρο με αρκετές θέσεις εργασίας με ντόπια παιδιά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Θα είναι αποκλειστικά γι’ αυτήν την περίοδο καθώς προσπαθούμε να βοηθήσουμε την πόλη να μεγαλώσει τη σεζόν της. Η Καλαμάτα με δύο – δυόμισι μήνες δε θα μπορέσει να αναπτυχθεί ποτέ τουριστικά. Όλες οι πόλεις και τα νησιά που αποσκοπούν στον τουρισμό έχουν τουλάχιστον πεντάμηνη σεζόν», σημείωσε ο κ. Σαραντόπουλος με την ελπίδα να υπάρξουν κι άλλες νέες επενδύσεις σε επιχειρήσεις και ξενοδοχεία τις οποίες να στηρίξουν με τον τρόπο τους και οι εμπλεκόμενοι φορείς.