Τετάρτη
28
Σεπτέμβριος
TOP

Έναρξη δράσεων για το 1ο Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτα

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00, ξεκινούν οι δράσεις του 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας, με την έναρξη της Εκπαιδευτικής – Συμβουλευτικής περιόδου.

Οι συμμετέχοντες  (μαθητές και καθηγητές), αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα ομιλία της κα Αμαλίας Φωκά, Επίκουρης Καθηγήτριας, Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα «Ρομποτική, Τεχνητή Νοημοσύνη και Δημιουργικές Εφαρμογές». Επί του θέματος που θα αναπτυχθεί, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν μέσω της σύντομης ανάπτυξής του πατώντας ΕΔΩ.

Επίσης θα συμμετέχει ο κ. Κωστάκης Ονούφριος, Καθηγητής Πληροφορικής στο 1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης, Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων, ΜSc Πληροφοριακά Συστήματα, ο οποίος συμμετέχει ως προπονητής σε διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και έχει διατελέσει κριτής σε Τελικούς Ολυμπιάδων, ώστε να παρέχει πληροφορίες  και συμβουλές στις συμμετέχουσες ομάδες του Φεστιβάλ, σχετικά με την εφαρμογή και ολοκλήρωση της εφαρμογής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της κα Φωκά, να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με το θέμα που θα αναπτυχθεί, αλλά και να υποβάλλουν τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογής τους στον κ. Κωστάκη

Α) ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο (μέσω ΖΟΟΜ):

https://us02web.zoom.us/j/86156604008?pwd=UkMyNjNna0lPUTZ5TVprZUUxcnBHZz09

Meeting ID: 861 5660 4008
Passcode: 914079

Β) Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://kalamata.gr/el/live-stream

Γ) Μέσα από το κανάλι του YOUTUBE του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/user/dimoskalamatas

Πληροφορίες σχετικά με το 1ο Φεστιβάλ Ρομποτικής & Ευφυών Συστημάτων παρέχονται: