Σάββατο
24
Σεπτέμβριος
TOP

Έναρξη για τα «Νεστόρεια 2022» του δήμου Πύλου – Νέστορος με τους αγώνες δρόμου

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σας προσκαλεί στην έναρξη για τα «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31η Ιουλίου και ώρα 9.00 π.μ. με τους καθιερωμένους Αγώνες δρόμου, από αθλητές όλων των ηλικιών.

Οι Αγώνες Δρόμου «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022 είναι μια συνεργασία του Δήμου Πύλου – Νέστορος με τοπικούς φορείς και πολιτιστικού συλλόγους της Κοινότητας Χώρας, καθώς και πλήθος εθελοντών.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο Δημοτικό Κατάστημα Χώρας καθώς και ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: https://event.athletopia.com/agonesdromounestoreia?step=1, που αποτελεί μια νέα συνεργασία του Δήμου Πύλου – Νέστορος με την Athletopia.

Η Athletopia είναι εταιρεία – τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει αξιοποιήσει την πολυετή ακαδημαϊκή έρευνα της στα δρομικά γεγονότα για να δημιουργήσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης αθλητικών γεγονότων.

Το Πρόγραμμα για τους Αγώνες Δρόμου «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ 2022»:

Διαδρομές – Συνοπτική Περιγραφή:

  • Διαδρομή Α:

Εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεια Χώρας με προορισμό το Ανάκτορο του νεστορα, διαμέσου των οδων Καρόλου Μπλεγκεν, Βασιλεως Παυλου, Νέστορος, Ναυαρίνου, Εγκλιανού και τερματισμός στην κεντρική πλατεία Χώρας, διαμέσου των ίδιων οδών.

  • Διαδρομή Β:

Εκκίνηση από το εκκλησάκι της Αναλήψεως και τερματισμός στην Κεντρική Πλατεiα Χώρας

  • Διαδρομή Γ:

Εκκίνηση από το Αρχαιολογικό ΜουσεΙο Χώρας και τερματισμός στην Κεντρική ΠλατεΙα Χώρας

  • Διαδρομή Δ:

Εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεια Χώρας με διέλευση από τις οδούς Φιλόπουλου, Παπαφλέσσα, Κάρολου Μπλέκεν και τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία Χώρας.

  • Διαδρομή ΣΤ: απόσταση κατά μήκος της Κεντρικής Πλατείας Χώρας.

Παροχές για όλους τους αθλητές:

Αναμνηστικά δωρα.

Νερά και σνακ προσφορά των συλλογών της Κοινότητας Χώρας.