Παρασκευή
24
Μάρτιος
TOP

Eντυπωσιακό opening για το «SHISHA24» και την ξεχωριστή εμπειρία του ναργιλέ (video-pics)

Ένα πρωτοποριακό βήμα στην “καρδιά” της Καλαμάτας, με μια εταιρεία που ήρθε να προσθέσει στο επιχειρείν, με ειδικό βάρος στις στιγμές απόλαυσης, στην εστίαση και τον τουρισμό. Τα εγκαίνια του καταστήματος “SHISHA24” πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το βράδυ με χαρακτηριστικό τη μεγάλη παρουσία του κόσμου.
Στην Καλαμάτα η μοναδική εταιρεία ναργιλέ «SHISHA24» προσφέρει από το 2021 υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα στον χώρο του Ναργιλέ.

Αξεσουάρ και αναλώσιμα για τον ναργιλέ, καπνούς σε πληθώρα γεύσεων συνθέτουν το παζλ της ξεχωριστής αυτής εμπειρία. Η εταιρεία «SHISHA24» συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα αναλώσιμων καπνών και εξοπλισμού με Premium Shisha Service από μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε περίστασης: για τις εκδηλώσεις σε επιχειρήσεις εστίασης, φιλοξενίας και νυχτερινής διασκέδασης μέχρι πάρτι και event στην οικεία σας.

Κι αν επιθυμείτε την Shisha24… delivery, τότε με ένα απλό τηλεφώνημα (6985 74 87 67), μπορείτε να νοικιάσετε ναργιλέ με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ του. Η παράδοση γίνεται άμεσα από το εξειδικευμένο προσωπικό της «SHISHA24» στο σπίτι ή όπου αλλού βρίσκεστε…

Το επίσημο opening του καταστήματος της «SHISHA24» στην Καλαμάτα, στην οδό Χρ. Κουμάντου 9, ήταν ξεχωριστό και πραγματοποιήθηκε απόψε.

Ελάτε να γνωρίσετε την «SHISHA24» και την ξεχωριστή εμπειρία του ναργιλέ…