Δευτέρα
25
Οκτώβριος
TOP

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Κάλεσμα προς τις επιχειρήσεις να μετάσχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση ANUGA 2021

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας καλεί τις επιχειρήσεις -μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που θα παρουσιαστεί στην έκθεση ANUGA 2021, που προωθεί τον αγροτοδιατροφικό τομέα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την πρόσκληση με την ευκαιρία που παρουσιάζεται ύστερα “από μια μακρά περίοδο παύσης της εκθεσιακής δραστηριότητας παγκοσμίως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην ANUGA 2021, μια από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών, που διοργανώνεται στην Κολωνία της Γερμανίας (09-13 Οκτωβρίου 2021). Σκοπός της Περιφέρειας, με την παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροτοδιατροφικό τομέα της και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους, μπορούν να συμμετάσχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποστέλλοντας απάντηση στο Ε-mail: [[email protected]][email protected] ή στο [email protected], έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος (70%) του συνολικού κόστους συμμετοχής για την καλύτερη δυνατή οργάνωσή της (ενοικίαση, λειτουργικές δαπάνες, κατασκευή και σχεδίαση του ομαδικού περιπτέρου κ.λπ.). Το υπόλοιπο αυτής (30%), το ύψος της οποίας θα εξαρτηθεί από το ποσοστό συμμετοχής των επιχειρήσεων, θα επιβαρύνει τους εκθέτες. Επιπλέον, το κόστος του αναβαθμισμένου πακέτου καταχώρησης καταλόγου (Marketing Package: 1.230,00 € πλέον Φ.Π.Α.), το οποίο είναι υποχρεωτικό, θα βαρύνει εξολοκλήρου τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.”