Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Πολλές διακρίσεις για την Σκακιστική Ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στο 12ο Πρωτάθλημα μπλιτς

Με εννέα σκασκιστές έλαβε μέρος στο 12ο Πρωτάθλημα μπλιτς της ΕΣΣΠΕΠ που ολοκληρώθηκε επιτυχώς την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο «Melies» στην Σπάρτη.  Διοργανωτές ήταν η ΕΣΣΠΕΠ και ο Π.Σ. Σπάρτης. Ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας έδωσε το παρών με 9 σκακιστές της Ακαδημίας του, τους οποίους συνόδευε ο προπονητής Θοδωρής Τσεκούρας καθώς και γονείς των παιδιών.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ

Στην κατηγορία των γυναικών αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια ΕΣΣΠΕΠ η 11χρονη Κατερίνα ‘Ονιπκο (χρυσό μετάλλιο) και την 2η θέση κατέλαβε η Βορριά Φωτεινή (αργυρό μετάλλιο).

Στην κατηγορία των εφήβων βραβεύτηκαν τρεις σκακιστές της ακαδημίας. 1ος στην κατηγορία ο Αθανασόπουλος Ηλίας (χρυσό μετάλλιο), 2ος ο Μούρτζανος Μάνος (αργυρό μετάλλιο) και 3ος ο Κελεσης Κωνσταντίνος (χάλκινο μετάλλιο).

Στην Κατηγορία Κ-14 την 3η θέση κατέλαβε η Κουντούρη Χριστίνα (χάλκινο μετάλλιο). Επίσης εξαιρετική ήταν η παρουσία των σκακιστών Μακρή Μάριου, Παπανικολόπουλου Δημήτρη και Φιλόπουλου Βασίλη.

Η αποστολή τίμησε με την παρουσία της τον Ναυτικό Ομιλο Καλαμάτας.

Το Σκακιστικό Τμήμα έκανε ένα αγωνιστικό ξεκίνημα εξαιρετικό για το σκακιστικό έτος 2023 – 2024.

Η έφορος συγχαίρει όλους τους αθλητές για την αγωνιστική παρουσία τους καθώς και τον Αθανασόπουλο Ηλία για την επιτυχία του στο Πολυτεχνείο. Επίσης συγχαίρει τους διοργανωτές για την πολύ όμορφη διοργάνωση. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον κ. Στάθη Καρέλια που με την χρυσή χορηγία του, δίνει πολλές αγωνιστικές ευκαιρίες στους σκακιστές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

  • Η ακαδημία ξεκίνησε την λειτουργία τη οπότε τα μαθήματα και οι προπονήσεις διεξάγονται κανονικά καθώς και οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6972 701590 κ. Τσεκούρα Θοδωρή, 6945 499716 κα. Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα Τούλα ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nokchess.gr και την σελίδα του facebook “Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο Καλαμάτας”.