Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

ΕΠΣΜ: 31 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Μέχρι και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έχουν προθεσμία τα αθλητικά σωματεία που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο της ΓΓΑ να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία. Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΜ υπενθυμίζει αυτή τη διορία στα σωματεία, προτρέποντάς τα να επισπεύσουν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΜ

“Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ενημερώσουμε τα μέλη μας πως τα αθλητικά σωματεία έχουν την υποχρέωση εγγραφής στο μητρώο αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων που τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες και της παραχώρησης σε αυτά αθλητικών εγκαταστάσεων δημοτικών και εθνικών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών σωματείων έχει εγγραφεί στο μητρώο και ταυτόχρονα έχει επικαιροποιήσει τα στοιχεία για την επανεγγραφή τους σε αυτό, υποβάλλοντας την σχετική αίτηση στην πλατφόρμα. Ωστόσο απο την εξέταση των στοιχείων διαπιστώνεται ότι υπάρχουν σωματεία που δεν έχουν ολοκληρώσει την προβλεπόμενη διαδικασία είτε ευρισκόμενα σε στάδιο επεξεργασίας της αίτησης είτε ( πολύ λιγότερα ) δεν έχουν εισέλθει στην πλατφορμα για την έναρξη και την ολοκλήρωση αυτών των διαδικασιών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η 31Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2023.

Σημειώνετε ότι έχει ήδη δοθεί μια παράταση .

Καλούνται λοιπόν τα σωματεία δυναμής μας να αξιοποιήσουν τις 20 ημέρες που απομένουν δεδομένουν ότι δεν προβλέπετε η χορήγηση καινούργιας παράτασης , υποβάλλοντας έγκαιρα τη σχετική αίτηση έως την αποκλειστική προθεσμία της 31ης Ιουλίου 2023 προκειμένου να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες και της παραχώρησης σε αυτά αθλητικών εγκαταστάσεων δημοτικών και εθνικών.”