Παρασκευή
21
Ιούνιος
TOP

Φ.Ο.ΚΑΛ.: Απονομή βραβείων στους μαθητές που διακρίθηκαν στο 2ο μαθητικό φωτογραφικό διαγωνισμό του Λυκείου Καρδαμύλης με θέμα ‘‘Η2Ο’’

Δελτίο Τύπου
Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, μέλη του Δ.Σ. της Φωτογραφικής Ομάδας Καλαμάτας – Φ.Ο.ΚΑΛ. απένειμαν βραβεία στους μαθητές που διακρίθηκαν στο 2ο μαθητικό φωτογραφικό διαγωνισμό του Λυκείου Καρδαμύλης με θέμα ‘‘Η2Ο’’, τον οποίο διεξήγαγε με επιτυχία η Φ.Ο.ΚΑΛ. σε συνεργασία με το Λύκειο Καρδαμύλης και εγκαινίασαν την έκθεση φωτογραφίας με έργα των μαθητών, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του σχολικού έτους.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 20 μαθητές με 53 φωτογραφίες εκ των οποίων τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Καλαμάτας επέλεξαν και τις 20 καλύτερες και τις 6 που βραβεύτηκαν. Οι 6 διακεκριμένες φωτογραφίες κέρδισαν από μια αναμνηστική κούπα με τυπωμένη την φωτογραφία τους ενώ η καλύτερη φωτογραφία του διαγωνισμού, κέρδισε μια action camera.
Να προσθέσουμε οτι στον διαγωνισμό πήραν μέρος και καθηγητές του Λυκείου και του Γυμνασίου Καρδαμύλης, εκτός συναγωνισμού, παρουσιάζοντας με την σειρά τους πολύ όμορφες φωτογραφίες με θέμα “Η2Ο”.
Ευχαριστούμε την διεύθυνση του Λυκείου Καρδαμύλης και ιδιαίτερα την κα Σταυρούλα Κούβελα για την συνεργασία, ανυπομονούμε για τον 3ο διαγωνισμό το 2025 και ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και να είναι πάντα δημιουργικοί..