Σάββατο
28
Ιανουάριος
TOP

Γ. Αθανασόπουλος: “Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε το Navarino Blue- Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε νοοτροπία”

Μια μεγάλη ευκαιρία να μπει ο Δήμος Μεσσήνης στον τουριστικό χάρτη, αποτελεί η νέα μονάδα της Costa Navarino με το όνομα  Navarino Blue, στην περιοχή της Βελίκας, επεσήμανε στην πρωινή ενημέρωση στο ραδιόφωνο του Best 97,3, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, με αφορμή την ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο ,ομόφωνα της ΜΠΕ, σημειώνοντας ότι ” η επένδυση αυτή, θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα, θα γίνει οικονομική έκρηξη”.

Την ίδια ώρα ο δήμος, όπως σημείωσε ο κ. Αθανασόπουλος, έχει ήδη δρομολογήσει παρεμβάσεις για να υποδεχθεί την μεγάλη επένδυση, “είμαστε ώριμοι να αλλάξουμε νοοτροπία” είπε.

Εξάλλου μια σειρά από έργα έχουν ήδη πάρει το δρόμο της υλοποίησης, με κάποια από αυτά να ξεκινούν άμεσα, όπως το Ανοιχτό Kέντρο Eμπορίου Μεσσήνης, το Φιλοσοφικό κέντρο, η παράκαμψη του Νεοχωρίου, αναπλάσεις πλατειών και άλλα, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η βελτίωση του επαρχιακού και  αγροτικού οδικού δικτύου. Παράλληλα έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για μια σειρά από μικρά και μεγάλα έργα, όπως για την λιμνοδεξαμενή του Τρικόρφου, τον βιολογικό του Πεταλιδίου κ.α., ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις αθλητικές υποδομές, για την αναβάθμιση των οποίων έχουν γίνει σημαντικά βήματα.

“‘Οραμα μας είναι η ανάπτυξη του τόπου, συνδέοντας την αγροτική παραγωγή με τον τουρισμό. Πασχίζουμε για καλύτερες ημέρες για το δήμο” υπογράμμισε ο κ. Αθανασόπουλος.

Όσον αφορά στις επικρίσεις του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Τσώνη, ο δήμαρχος Μεσσήνης σημείωσε ότι “δεν θα μπούμε σε οξύτητα και σε πεδίο αντιπαράθεσης, άλλωστε στις προηγούμενες εκλογές κρίθηκαν και αναδείχθηκαν πράγματα. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά και ικανοποιούμε τα αιτήματα των δημοτών μας”.

Την ίδια ώρα και ο δήμος Μεσσήνης βρίσκεται σε προεκλογικό κλίμα, με την δημοτική ομάδα να προχωράει με ενότητα  για τις επόμενες εκλογές, ” η ενότητα της δημοτικής αρχής φαίνεται από το δημοτικό συμβούλιο δεν υπάρχει πρόβλημα συνοχής και ενότητας ” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασόπουλος για να προσθέσει ότι στο ψηφοδέλτιο, που θα διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο, θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο.