Δευτέρα
22
Ιούλιος
TOP

Γ Εθνική: Χωρίς κόσμο στην Κόρινθο ο Παναργειακός

Χωρίς κόσμο τελικά θα αγωνιστεί ο Παναργειακός στην Κόρινθο. Με απόφαση της ΔΕΑΒ απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ομάδας του Άργους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της  φιλοξενούμενης ομάδας του Πανεργειακού, καθώς και η διάθεση εισιτήριων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΑΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/3/2024 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η ανακοίνωση του Παναργειακού αναφέρει:

«Μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορίνθου, εκπροσώπου της Δ.Ε.Α.Β. , εκπροσώπων των δύο ομάδων αποφασίστηκε από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης η απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Παναργειακού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Πας Κόρινθος. Προς ενημέρωση των φιλάθλων μας δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο και θύρα φιλοξενουμένων».

Τι έγινε στην σύσκεψη

με πληροφορρίες από mikriliga.com