Τρίτη
29
Νοέμβριος
TOP

Γ. Ντούλης: «Υπάρχει χώρος για όλους, δε περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Παμίσου Μεσσήνης “άνοιξε” τα χαρτιά του στο Βest και μίλησε για τη κατευθυντήρια γραμμή την οποία θα παρουσιάσει και στην επερχόμενη διοίκηση των “Νησιωτών”, επισημαίνοντας φυσικά πως θα ακούσει και θα δεχθεί όλες τις ιδέες οι οποίες θα προσφέρουν τα μέγιστα στο σύνολο διοίκησης-ομάδας.

Παράλληλα έκανε κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κοινό αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διοικητικό σχήμα των ‘’πράσινων’’ και έστειλε μήνυμα ενότητας το οποίο θα επιφέρει και πάλι στο δρόμο των ενδόξων στιγμών και των επιτυχιών τους “Μεσσήνιους”.

Το πλάνο της ομάδας, υπό τη δική του επίβλεψη, θα είναι εκ των πραγμάτων πενταετές και στοχεύει στην υλοποίηση του με την ισχυρή βοήθεια των υπολοίπων μελών του συλλόγου.

 Ποιο θα είναι το πλάνο σας και πως θα παροτρύνετε την διοίκηση του Παμίσου να το ακολουθήσει;

Πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Σεβασμός, συνέπεια και πειθαρχία από όλους προς όλους. Αυτό θα είναι το τρίπτυχο-αρχή του πενταετούς προγράμματος μας ,για να γιορτάσουμε τα λαμπρά εκατοντάχρονα του συλλόγου μας (Έτος άτυπης ίδρυσης 1927 )

  • Γιατί πρέπει να σχηματιστεί ισχυρή διοίκηση και ποιο είναι το μήνυμα σας προς όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτήν;

Ένας ισχυρός και υπολογίσιμος Πάμισος προϋποθέτει την ύπαρξη ενός ισχυρού και στιβαρού διοικητικού σχήματος .Όποιο μέλος ,συνδημότης ,χορηγός ή φίλος θέλει  ειλικρινά και με συνέπεια ένα δυνατό και μεγάλο Πάμισο ,αντάξιο της ιστορίας του , τότε είναι μονόδρομος η συμμετοχή του στις πολλές τυπικές ή άτυπες δράσεις-προγράμματα της ομάδας μας. Υπάρχει χώρος για όλους και δεν περισσεύει κανένας, για να μοιράζονται τα όποια φορτία και να μην πιέζονται υπερβολικά και στα όρια της αντοχής τους, οι υπάρχουσες λειτουργικές δομές και οι πολύτιμοι συνεργάτες   .Αν κάποιος δηλώνει έμπρακτα απών ,οφείλει να γνωρίζει ότι ακυρώνει την προσπάθεια όλων ημών των υπολοίπων .Μόνο όλοι μαζί θα πετύχουμε.

  • Ποιο είναι το μήνυμα σας προς τον φίλαθλο κόσμο της Μεσσήνης;

Ο φίλαθλος κόσμος της Μεσσήνης καλείται να είναι δίπλα σε αυτό το νέο ξεκίνημα και να δίνει με το μοναδικό , δικό του τρόπο ώθηση και να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα(σε μια συνεχή εξελικτική πορεία) ,ως δωδέκατος παίκτης  και πολύτιμος αρωγός ,ξεκινώντας με την ενεργοποίηση εγγραφής του ως μέλος .

  • Ποιοι θα είναι οι στόχοι της επόμενης σεζόν;

Δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που θα έχει ρυθμό, θα αποπνέει αγωνιστική υγεία πειθαρχία και δύναμη καθώς και θα εμπνέει και θα αξιώνει μέσα από τις διαδικασίες του ´ ευ αγωνίζεσθαι ´ σεβασμό φιλικότητα  και αποδοχή .

  • Υπάρχει κάποια κατεύθυνση προς συγκεκριμένο προπονητή/προπονητές;

Το τεχνικό επιτελείο θα είναι δοκιμασμένο ,αντάξιο και ικανό να ανταποκριθεί στις συλλογικές μας προσδοκίες.

  • Πως θα κινηθεί ο Πάμισος στη μεταγραφική περίοδο;

Με χαμηλούς επικοινωνιακούς τόνους θα γίνει η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού ,μαζί με την επιστροφή αθλητών ,που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και θέλουν μια δεύτερη ευκαιρία για να δείξουν την αξία τους .Επίσης θα γίνουν και κάποιες στοχευμένες μεταγραφές – προσθήκες σε τυχόν κενά από αθλητές και χαρακτήρες τουλάχιστον δύο φορές καλύτερους από τους γηγενείς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

  Η ανακοίνωση  του “τριφυλλιού” για την έλλειψη υποψηφιοτήτων:

«Σήμερα 21 Μαίου συνεδρίασε με βάση το άρθρο 36 του νέου καταστατικού του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης η επιτροπή ανακήρυξης υποψηφιοτήτων, για τις επερχόμενες Αρχαιρεσίες στις 23 Μαΐου που έχει προκηρύξει το απερχόμενο Δ.Σ., αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γεώργιο Βλαχάκη και τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Πετρόπουλο.

Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν είναι:

Για Πρόεδρος:

1) Ντούλης Γεώργιος.

Για Μέλη του Δ.Σ.:

1) Πετρουλάκης Γεώργιος.

2) Φιλόπουλος Παναγιώτης ( Τάκης )

3) Πετρόπουλος Γεώργιος.

Οι παραπάνω υποψηφιότητες κρίθηκαν έγκυρες, αλλά είναι ανεπαρκείς καθώς με βάση το καταστατικό της ομάδας μας το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από 12 μέλη και ως εκ τούτου χρειάζονται τουλάχιστον 7 υποψηφιότητες για να μπορέσουν να διεξαχθούν.

-Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε ότι θα ακολουθήσουν διαβουλεύσεις με επικεφαλής τον υποψήφιο Πρόεδρο κύριο Γεώργιο Ντούλη  ώστε να εξευρεθούν οι υποψηφιότητες που χρειάζονται για να καλυφθούν οι θέσεις του Δ.Σ.

-Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση από το απερχόμενο Δ.Σ.

-Μέχρι τότε εξακολουθούν τα ταμειακώς εντάξει μέλη να μπορούν να θέσουν υποψηφιότητες για τα διοικητικά όργανα στον Γενικό Γραμματέα κ. Πετρόπουλο Γεώργιο, είτε με άμεση επικοινωνία μαζί του είτε μέσω του e-mail: [email protected]»