Τρίτη
27
Σεπτέμβριος
TOP

Γεύμα με μενού… τον Νίκα!

Πληροφορήθηκα ότι χθες έγινε τραπέζι στο χωριό Λουτρό της Άνω Μεσσηνίας, σε πολύ κλειστό κύκλο, αφήνοντας μεγάλα πολιτικά και όχι μόνο μηνύματα…

Ομοτράπεζοι, εκτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ήταν γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ο Πέτρος Τατούλης, ο πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ και υποψήφιος με τον Τατούλη, Σωτήρη Παναγιωτόπουλος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης. Φυσικά, δεν μπορεί να πιστέψει κανένας ότι το μενού θα περιελάβανε ως πιάτο το «…θα φάμε τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα».

Αυτό που κάνει εντύπωση ωστόσο είναι η στάση του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη. Πώς συντρώει και χαριεντίζεται -εδώ και πολύ καιρό – με τον μεγαλύτερο υβριστή του Κυριάκου Μητσοτάκη και γενικότερα της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος όπως είδαμε και πριν τρεις μέρες δημοσίευσε άρθρο του λίβελο κατά του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ.

Η στάση του κου Χρυσομάλλη έχει εκπλήξει. Κι όσοι τον είδαν, και από το χωριό, να συντρώει στο συγκεκριμένο τραπέζι απόρησαν, μεταφέροντάς μας τη μεγάλη τους αγανάκτηση.

Ο Επίτροπος