Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Γκεοργκιόσκι: «Πολύτιμος ο χρόνος της διακοπής για τη Μαύρη Θύελλα»

Ωφέλιμη χαρακτηρίζει την διακοπή του πρωταθλήματος ο Σκοπιανός προπονητής της Μαύρης Θύελλας. Ο Ιλτσο Γκεοργκιόσκι που μετρά μόλις πέντε ημέρες στο τιμόνι της μεσσηνιακής ΠΑΕ έχει τον χρόνο που χρειάζεται για να γνωριστεί με τους παίκτες και να τους εμφυσήσει τη φιλοσοφία του.

«Εννοείται ότι επωφελούμαστε από το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα. Σίγουρα για εμάς είναι ευτυχή αυτή η συγκυρία καθώς μας δίνει το χρόνο να δουλέψουμε. Να γνωριστούμε με τους παίκτες και εκείνοι με τις σειρά τους καταλάβουν τον δικό μου τρόπο δουλειάς και τη φιλοσοφία μου» σημείωσε ο Γκεοργκιόσκι χαρακτηρίζοντας τον χρόνο που του δόθηκε μέσω αυτής της συγκυρίας πολύτιμο.

Μιλώντας στο Best-TV για τα πρώτα του 24ωρα επί μεσσηνιακού εδάφους, ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την ικανοποίησή του από το γεγονός ότι «Οι παίκτες σιγά σιγά πιάνουν το πνεύμα και τη φιλοσοφία μου και δείχνουν όρεξη για δουλειά. Αυτό με ευχαριστεί», είπε.

Η εβδομάδα κύλησε με προπονήσεις δίχως κάποιο φιλικό και με τον ίδιο τρόπο φαίνεται πως θα συνεχιστεί, δηλαδή με οικογενειακά διτέρματα, κάτι που έχει προγραμματιστεί να γίνει και το μεσημέρι του προσεχούς Σαββάτου.

«Περιμένουμε ενημέρωση για πρωτάθλημα, όμως δεν σταματάμε να δουλεύουμε. θέλουμε να διορθώσουμε την ψυχολογία των παικτών, να φτιάξουμε τα όποια λάθη και να αλλάξουμε τον ατομικό τρόπο λειτουργίας των παικτών σε πραγματικά ομαδικό»

Ερωτηθείς για κινήσεις ενίσχυσης ο 51χρονος προπονητής είπε εμφατικά πως «Αυτοί είναι οι παίκτες της ομάδας… μέχρι το τέλος»

Στα λοιπά αγωνιστικά, ο Μπενίτες ενοχλείται από παλιό τραυματισμό του, ενώ εκτός για διάστημα περίπου δυο εβδομάδων έχουν τεθεί οι Μπακαγιόκο και Μαρκόφσκι.

Σ. Τρ.