Λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί, ο 41χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 39χρονης συζύγου του, Βασιλικής, με περισσότερες από 40 μαχαιριές, πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας.
Η απολογητική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία έχουν προστεθεί νέα στοιχεία που μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Ο κατηγορούμενος καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τους λόγους για τους οποίους φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις της συζύγου του και να κατέγραφε τις συνομιλίες της.
Παράλληλα, αναμένεται να περιγράψει τι προηγήθηκε το μοιραίο βράδυ, πώς ξεκίνησε η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους και ποια ήταν η αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στην ανθρωποκτονία.

