Πέμπτη
13
Ιούνιος
TOP

Η Αστυνομία “τσίμπησε” τσαντάκηδες σε Καλαμάτα και Σπάρτη

Αρκετά είναι τα περιστατικά παραβατικότητας και στην περιφέρεια, με τις κλοπές και τις διαρρήξεις να προβληματίζουν. Προχθές το βράδυ, συνελήφθη στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, μια 30χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε κλέψει το πορτοφόλι ενός άνδρα που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και κάρτα ανάληψης χρημάτων, με την οποία μαζί με δύο άνδρες στη συνέχεια, έκανε αγορές σε καταστήματα της πόλης.
Λίγες ώρες αργότερα, χθες το μεσημέρι, συνελήφθη σε χωριό της Σπάρτης, ένας 17χρονος Έλληνας, ο οποίος μαζί με άγνωστο ακόμη, συνεργό του, έκλεψαν προχθές την τσάντα από το όχημα ενός άνδρα, η οποία είχε χρήματα, πιστοποιητικά και κάρτες τραπέζης.

Αίσθηση προκαλεί και η σύλληψη σε χωριό της Πυλίας ενός 47χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Στο μεταξύ, συχνά παραμένουν και τα περιστατικά που αφορούν στα ναρκωτικά και ειδικά στο χασίς στη Μεσσηνία, με έναν 54χρονο Έλληνα να συλλαμβάνεται στη Μεσσήνη, επειδή καλλιεργούσε στο χτήμα του, 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 120 εκατοστά, ενώ είχε παράνομα στην κατοχή του και κυνηγετικό όπλο.