Παρασκευή
1
Μάρτιος
TOP

Ι.Μ. Μεσσηνίας:16 παλέτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αναχώρησαν για Τουρκία και Συρία

Συνολικά 16 παλέτες με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας να βοηθήσει τους σεισμοπαθείς. Η δεύτερη δόση της ανθρωπιστικής αποστολής αναχώρησε ήδη με προορισμό την Τουρκία και τη Συρία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ι.Μ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:

Με τη χάρη του Θεού αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2023, η δεύτερη δόση της συλλεχθείσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς αδελφούς λαούς της Τουρκίας και της Συρίας. Το σύνολο της μέχρι τώρα προσφοράς ανέρχεται σε δεκαέξι (16) παλέτες με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, κλινοσεπάσματα και ρούχα, τα οποία μετρώνται σε 650 περίπου κιβώτια κατά την πρώτη αποστολή και δεκατρείς (13)παλέτες κατά την δεύτερη αυτή αποστολή,  τα οποία προσμετρώνται σε 450 περίπου κιβώτια, ήτοι συνολικά περίπου 1.100 κιβώτια και δέματα.

Η Ιερά Μητρόπολις Μεσσηνίας, διά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την συγκινητική προσφορά και προθυμία όλων και τις ολόθερμες ευχαριστίες της προς όλους όσους συνείσφεραν.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως