Τετάρτη
28
Φεβρουάριος
TOP

Η Νίκη Κάρτσωνα με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή, σε μια τρυφερή φωτογραφία -Οι ευχές για το 2023

Η Νίκη Κάρτσωνα έκανε μια τρυφερή δημοσίευση με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή, με αφορμή τη νέα χρονιά που ήρθε.

Η Νίκη Κάρτσωνα και ο Νίκος Χατζής έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου το 2007 και μάλιστα έχουν αποκτήσει έναν γιο, καρπό του έρωτά τους.

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μάλιστα μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από τα projects της και την προσωπική της ζωή στο προφίλ της στο Instagram ενώ οι χιλιάδες διαδικτυακοί της φίλοι αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο στο προφίλ της.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μια τρυφερή δημοσίευση, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή, ώστε να ευχηθούν για μια χαρούμενη νέα χρονιά.

Στη φωτογραφία και οι δύο είναι χαμογελαστοί καθώς βγάζουν μια selfie φωτογραφία, φορώντας τα γιορτινά του σύνολα ενώ στα πρόσωπά τους είναι ζωγραφισμένη η αγάπη και η ευτυχία.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Νίκη Κάρτσωνα γράφει: «Happy family moments… ας κρατήσουμε ότι μας ένωσε και μας έκανε καλό και ας προσπαθήσουμε να φέρουμε στη ζωή μας και άλλες πολλές χαρούμενες στιγμές!»

Πηγή:www.bovary.gr