Δευτέρα
5
Ιούνιος
TOP

Η ΠΑΕ Καλαμάτα παρουσίασε την αγωνιστική φανέλα της σεζόν 2021 2022 (pics & video)

Λίγα 24ωρα πριν από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς  η ΠΑΕ Καλαμάτα παρουσίασε τις επίσημες φανέλες της ομάδας.

Στις παραδοσιακές ασπρόμαυρες αποχρώσεις και όχι μόνο η ομάδα θα πορευθεί τη νέα σεζόν στην Super league  II με υψηλούς στόχους…

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου “Θα τιμήσουμε τη φανέλα έτσι όπως της αξίζει. Θα φανεί την Κυριακή εάν είμαστε έτοιμοι. Η ΑΕΚ είναι πάντα ΑΕΚ. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε το παιχνίδι.”, στο ίδιο πνέυμα και οι δηλώσεις του Γιώργου Ράλλη ο οποίος αναφέρθηκε και στο γήπεδο: “Οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας προχωρούν με βάση το χρονοδιάγραμμα και εκτιμώ πως η ομάδα θα αγωνιστεί σε ένα-δυο ματς στη Μεσσήνη και κατόπιν θα επιστρέψει.”

Ο Γιώργος Ράλλης με τα δίδυμα Γιάννη και Κωνσταντίνο, φαντατικούς φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Horizon Blu όπου παρευρέθησαν ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος, και συσσωμοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δημήτρης Ταΐρης, Κωνσταντίνος Καπούταγλης, Χαράλαμπος Παυλίδης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Τάτος ήταν οι παίκτες που παρουσίασαν τις φανέλες με το σήμα της Volterra στο στήθος, αφού η εταιρεία αποτελεί για τρίτη συνεχή σεζόν τον μεγάλο χορηγό της ιστορικής μεσσηνιακής ΠΑΕ.

Τόσο ο Γιώργος Ράλλης, όσο και η Ριανή Ρουσσάκη, υπεύθυνη του Volterra Shop στην Καλαμάτα, επιβεβαίωσαν το πολύ καλό κλίμα αλλά και την κοινή στόχευση για δράσεις με επίκεντρο την κοινωνία και τα παιδιά.

Φωτό: Αλέξανδρος Μπιγιάκης


Φωτό: Αλέξανδρος Μπιγιάκης


Φωτό: Αλέξανδρος Μπιγιάκης


Φωτό: Αλέξανδρος Μπιγιάκης