Σάββατο
1
Απρίλιος
TOP

Η παραγωγική δυναμική της Μεσσηνίας σε ένα σπουδαίο εγχείρημα -Εγκαινιάστηκε η νέα μονάδα της «Pan.Prod. S.A. Παντελόπουλος» (video-pics)

Μια σπουδαία επένδυση που αποτελεί «κόσμημα» για τη Μεσσηνία εγκαινιάστηκε την Παρασκευή το απόγευμα. Μια επένδυση που στα χιλιάδες τετραγωνικά της μέτρα, στις άρτιες, τελευταίας τεχνολογίας και απόλυτα φιλοπεριβαλλοντικές της εγκαταστάσεις κρύβει μια μεγάλη δυναμική που δείχνει το δρόμο στην πορεία του τόπου μας.

Τα εγκαίνια της νέας, υπερσύγχρονης μονάδας της «Pan.Prod. S.A. Παντελόπουλος» πραγματοποιήθηκαν με την ταυτόχρονη απόδειξη του πως μια οικογενειακή επιχείρηση με σχέδιο και μεθοδικότητα μπορεί να αξιοποιήσει τον παραγωγικό «πλούτο» των ποιοτικών μας προϊόντων και να επενδύσει με την συμβολή των παραγωγών ουσιαστικά στο αγροτικό δυναμικό της περιοχής, δίνοντάς του εξαγωγικό αποτύπωμα.

Ο Χαράλαμπος Παντελόπουλος πανευτυχής βλέποντας το όραμά του να «παίρνει» μέσα σε αντίξοες συνθήκες σάρκα και οστά δεν λογάριασε από δυσκολίες και με τον γιό του Νικόλαο που βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας, αλλά και, με την ουσιαστική συνδρομή των παιδιών του, της Σοφίας που έχει την διαχείριση του marketing και του Γιώργου που έχει την χρηματοοικονομική διαχείριση, όπως και υπολοίπων μελών της οικογένειας, κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το νέο «στολίδι». Ο λόγος για μια ευρωπαϊκού επιπέδου καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και συντήρησης, που έχει όλες τις δυνατότητες να αυξάνει και τους χρόνους διανομής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Χαράλαμπος Παντελόπουλος με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Νίκο Παντελόπουλο.

Νίκος Παντελόπουλος, Σοφία Παντελοπούλου, Γιώργος Παντελόπουλος και η νέα γενιά.

Σε λίγο καιρό μάλιστα στον χώρο που αναπτύχθηκε στην πεδιάδα της Καλαμάτας θα λειτουργούν τρεις ακόμη γραμμές παραγωγής και μαζί με τις άλλες 12 πανελλαδικά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε Βοιωτία, Εύβοια, Αχαΐα και Ηλεία θα δώσουν ακόμη πιο μεγάλες προοπτικές στην αξιοποίηση των Ελληνικών, ποιοτικών, βιολογικών προϊόντων και παράλληλα βάση για να αναπτυχθούν και νέες ομάδες παραγωγών.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων ήταν όλοι εκεί, στρατηγικοί συνεργάτες, παραγωγοί, προμηθευτές και φυσικά το πολιτικό προσωπικό του νομού και εκπρόσωποι φορέων και αρχών. Την εκδήλωση των εγκαινίων πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησαν στις σύντομες παρεμβάσεις τους, οι Βουλευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος.

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκδήλωση των εγκαινίων

Δείτε πως σχολιάστηκε το θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST της Παρασκευής 03-02-2023

Δείτε τα όσα σημείωσε λίγο πριν την έναρξη των εγκαινίων το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Παντελόπουλος.

Φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις και την εκδήλωση εγκαινίων